Bittertanten och…..

Åh jag sitter här och har tagit en paus och ska dricka lite kaffe. Milo är hämtad från skolan också så nu kan mitt jobbpass 2 börja.

Känner mig så vansinnigt sugen på något så nu får kanske den där chokladkakan jag köpt för att göra mina bountys ryka. Alltså, hohooooo….karaktääääääären, var ääääär duuuu?

Såhär värdelös är jag på att resonera angående en chokladkaka. Visserligen en mörk, en snormörk, en sån som inte ens är god egentligen men hallå, det är liksom choklad. Choklad som choklad. Känns som jag skulle kunna tugga på en kakaoböna och ba: Mums vad gott med choklad. Anyway!

Såhär går resonemanget:

”Åh just ja, jag hade ju choklad också” säger den tanten som ger själva fan i att det inte är någon unnardag på tisdag, hon är lite wild n crazy. Käkar chips på tisdagar och ett glas bubbel mitt på dagen en fredag.

”Nä, jag ska inte ta något. Skapar bara onödigt sug efter mer, jag skiter i’t” säger tanten som är surmuttan i mig. Hon som har knutblusen tajt knuten runt halsen och snurper munnen i ett syrligt hmprf.

”Tänk vad ljuvligt gott med en stor bit choklad till kaffet, när det smälter sådär härligt i munnen medan det sätter smak på kaffet” säger livsnjutartanten. Hon är härlig, jag gillar livsnjutartanten. Hon vågar bli full, bjuda på sig själv, äta chips en tisdag och packar ned hullet hårt i ett par tajta jeans med ett stort leende.

”Det är inte värt några sekunders njutning, poff så är stunden över och så kommer jag bara ångra mig” säger surmuttstanten. Hon vill inte ligga, hon vill inte äta choklad, hon vill inte leva wild n crazy. Hon vill gå efter regelboken och ha trygghet och harmoni.

Gissa vad jag gör nu?

Det är sällan surmuttan i mig vinner när det kommer till choklad och saker att unna sig. Så är det. Sorry för det lite kladdiga glaset men det är kokosoljan som gör det, du måste testa det. Det är såååå sjukt gott! 2-3 tsk kokosolja i kaffet som du sen vispar med en sån handvisp som man vispar mjölk med. Behöver inte ens ha mjölk i kaffet och det trodde jag aldrig skulle hända mig! Jag som druckit mjölk med lite kaffe typ.

Apropå knutblus.

Sitter och kollar in kläder. Varje ny säsong och årstid så vill jag liksom ha en ny stil. Tänker hur jag skulle vilja klä mig och se ut.

Men hur snyggt? Ääääälskar den här stilen, skulle lätt kunna tänka mig att glida runt såhär hela hösten.

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Sneakers HÄR // Väska HÄR

Men ååh, jaaaaa. Så snyggt! Det här är ju galet härligt!

Jacka HÄR // Blus HÄR // Hatt HÄR // Glasögon HÄR // Boots HÄR // Väska HÄR

Åh! Den där när man vill byta ut hela sin garderob. Byta ut allt och ha en basgarderob och sen köpa till några godingfavvisar.

Voi voi, tänk om man var miljonär? Skulle man någonsin kunna bli trött på att shoppa? Vad tror ni? Förmodligen, allt har sin tid och frågan är om man skulle uppskatta det om man hade alla förutsättningar att handla hela tiden varje dag.

Nu ska jag börja laga mat. Sen plocka i och ur diskmaskinen…ja det där gamla vanliga you know.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
5 years ago

Härliga människa, du skriver de vi andra känner men inte vågar erkänna . Du är bara bäst ❤️

Havrefras
Havrefras
5 years ago

Haha! Har också en surmutta och partymutta inom mig! Dialogen brukar vara något kortare dock: ”Jodå”. ”Njae”. ”Kom igen”. ”Nee”. ”Jorå”. ”Äh, lägg av”. ”Du vill ju”. ”Sluuuta, nej!” Här vinner de faktiskt 50/50 av gångerna.

Bitte
Bitte
5 years ago

Hej härliga du!! Du är ju duktig på baka glutenfritt, vad kan man ersätta rågmjöl med? Går det överhuvudtaget?
Tacksam för svar. Kram och ta en chokladruta till !!!
Bitte

Nästa inlägg

Ljuvlig omelett

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x