Skittisdag

Morning vänner!

Här har vi klivit upp och tagit tag i dagen. Det är tisdag. Vet ni, jag har kommit på att det ju är tisdag som är den tråkigaste jäkla dagen på hela veckan. Ja men, måndagen är ju sådär ny och fräsch. En första dag på en ny fräsch vecka. Tisdag, ämen vad är tisdag? En skrotdag som fortfarande är i början av veckan. Inte ny och fräsch, inte mitt i veckan….en skitdag skulle jag vilja säga.

Onsdag är ju mitt i veckan. En Lill-lördag mitt i liksom. Torsdagen börjar andas helg. Man närmar sig. Man börjar planera helg på allvar helt enkelt. Fredag, ja fredag behöver ingen närmare förklaring. Fredag är ju liksom fredag.

Men tisdag? Härmed förklarar jag tisdag som den tråkigaste dagen på hela veckan. Skit-tisdag ska den heta fr o m nu.

Såå, vad gör man med skitdagar? Jo, man gör något bra av dom. Här ska planeras riktigt god mat, jag ska nog köpa en tisdagsbukett istället för fredagsbukett. Så måste man nog tackla skitdagar.

Jag har startat med gott kaffe med kokosolja i. En tallrik med turkisk Yoggi med blåbär, pumpafrön och solrosfrön.

Nu ska jag jobba undan lite här. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
5 years ago

Åh vilken fin skål du har din smaskiga frukost i 🙂 Var kommer den i från?

niinis
niinis
Reply to  Berit
5 years ago

Det är en Mateus skål som jag äter frukost ur.

Victoria
Victoria
5 years ago

Äntligen någon mer än jag som förstår att Tisdag kan makuleras ur almanackan. Den gör ingen nytta alls mer än irriteras och är i vägen för dom roliga dagarna. Har avskytt tisdagen så länge jag kan minnas. Dom tråkiga ämnena i skolan låg ALLTID på tisdagar och hade man sovmorgon så låg den självklart på en tisdag och eftersom jag bodde på landet och åkte skolbuss så gynnade det inte mig.
Så stryk tisdagar ur almanackorna!!

P.S Fast jag kanske skulle testa ditt förslag och köpa en blomsterkvast och pigga upp hemmet med 😉

Ta hand om dig och tack för att du delar med dig av ditt liv till oss!

niinis
niinis
Reply to  Victoria
5 years ago

Haha! Ja men vad härligt att vi är fler som tycker att tisdagar suger röv. Haha! Ja, köp blommor och pigga upp, då känns det lite bättre ju.

Tack för att Ni vill hänga med i mitt alldagliga liv! Vad rar du är! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Sommar igen

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x