Byte av arbetsmiljö

Godmorgon på er raringar!

Jag har suttit i 1,5 timma nu och chattat med olika personer från USA. Jag har ett fotoprogram som jag har abonnemang på som inte funkat på ett tag nu. Ändå så har det dragits pengar från mitt konto varje månad så nu lackade jag ur. Skrev till dom på chattfunktionen och NU äntligen så har problemet lösts. Det var jag som hade varit en idiot och köpt fel program. Där satt man med skägget i brevlådan och ba….

”Eeeeh, mitt fel säger du? Ok, vi säger väl så då”….. 

Dom var väldigt tillmötesgående och har nu fixat så att jag kan använda mitt lilla program helt utan problem. Så skönt! Månader av strul har äntligen löst sig. Ibland behöver man bara ta tag i själva problemet och fixa det. Det gjorde jag nu och vips så funkar allt.

Chatta om teknik på engelska var väl kanske inte min starkaste sida. Du vet förklara om inloggningar och vad det står när jag loggar in, förklara felsökningar och bla bla. Det är då man känner sig som en riktigt turist.

Som i Spenien…shit vilka turister vi var. Haha! Dock så blev t.o.m Tony imponerad av mig när jag lyckades hanka mig fram på min käppspanska. ”La quenta por favor” sa jag när jag ville ha in notan när vi var och åt. Tony tappade hakan. Haha…. han är så söt, det krävs inte mycket för att han ska bli impad av sin gamla fruga. 

En fetstor Latte med havremjölk fick det bli här. Jag har flyttat ut ur hemmet idag för att byta lite arbetsmiljö. Sitter och jobbar på Nacka Forum idag. Det är härligt att kliva upp på morgonen och fixa sig lite för att åka iväg på jobb istället för tofsen på skallen och skitiga mysbrallor.

Hepp, nu är det dags för lunch här. Vi hörs av lite senare min vän.

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bittertanten och…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x