Så modig!

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel

Morning!

Idag vaknar vi upp till fredag. En mulen och dimmig fredag men vad gör det?

Igår kom Milo hem och sa att ”Nu vill jag färga håret lila”. Eeeh ok? Eeeh what? Vi fattade ingenting. Var kom detta ifrån helt plötsligt? Vi vet att en kompis till honom färgat håret blått, men lila?

Efter att vi förklarat för honom att det sen är färg som inte går bort och jada jada så kom jag på att jag ju har världens bästa färginpackning hemma. Den borde liksom funka på honom också ju. Den funkade ju utmärkt när jag var blond, minns ni?

Haha! Panik var det då men jag vande mig ju rätt snabbt vid mina rosa toppar ju!

Den HÄR färginpackningen använde jag på Milo också. Kletade i och lät det sitta i 15 minuter.

Han var så jädrans förväntansfull må ni tro! Det lös i hela ungen. Grejen är att det här är så otroligt stort förstår ni. Milo är försiktig, tillbakadragen och absolut ingen trendsättare till sitt sätt att vara. Tvärtom. Han är hellre i bakgrunden och avvaktar. Vågar inte ta plats. Säger inte riktigt vad han tycker och allmänt försiktig i sitt sätt att vara.

Detta är ett unikum med tanke på att hans pappa och jag är den totala motsatsen känns det som. Vems unge är det liksom?

Ja, så det här är liksom hur stort som helst. Så stort så jag kände att helskotta nu färgar vi håret så det bara smäller om det! Kom igen, heja Milo!

Haha! Hur cooolt?! Världens coolaste säger jag! Han var lyrisk när han åkte till träningen må ni tro. Grabbarna mötte honom med ett ”Shit vad coolt Milo” och han växte flera meter.

Häftiga underbara modiga Milo. Idag ska skolan också få se. Kanske det blir en succé och skolans alla ungar snart är lila i skallen. Det är redan en mamma på skolan som hört av sig och frågat var färgen är ifrån, hihi!

Då tipsar jag om den här färgen vi körde. Det är alltså en inpackning och ingen farlig färgning. Det går ur efter några tvättar och vill man kan man ha på nytt bara. Toppen!

Nu ska vi göra oss klara för skola och jobb. Idag ska fredagsbukett och fredagsmys ordnas här hemma. Tänkte göra en liten fredagspåse till Milo också. Vi hörs lite senare.

Önskar dig en fin FINFREDAG om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al
al
5 years ago

Finaste Milo, så härligt att han kör på det han vill, supercooolt.

niinis
niinis
Reply to  al
5 years ago

Visst! Så modigt så det är inte klokt! ❤️

Nästa inlägg

FISKGRATÄNG DE LUXE

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x