Kalasdag

Hej hörni!

Valvaka i Sverige, sitter ni bänkade? Själv får jag inte rösta i riksdagsvalet då jag är finsk medborgare. Tycker det känns skönt att det snart är klart, har ju blivit matad med politik en hel del nu den senaste tiden. Vi bläddrar mellan kanalerna för att hålla lite koll, om någon timma vet vi.

I förmiddags satte vi oss i bilen för att åka och köpa present till lillebror. Tonys lillebror fyllde år för några dagar sedan men var mitt i en flytt just då.

En snabblunch på IKEA lagom stressade. Vi är tidsoptimister jag och Tony och får ofta skynda oss med saker. Varför lär man sig inte?

Idag orkade vi inte heller vara de där konsekventa föräldrarna och förbjuda telefonen vid matbordet. Vi försökte men sen kändes det enklare att inte ta till en fajt, låta ungen kolla så han var snabb i sig med maten. Inga mamma och pappapoäng idag….

Dessutom satte vi honom i vagnen med luren så vi kunde gå/springa igenom IKEA. Som sagt, inga poäng idag.

Vi köpte i alla fall en växt med kruka till lillebror. Perfekt nu när nya lyan ska fixas.

Snabbt hem till Tobias efter Ikea! Snygga lillebror. Singel är han också. Han var typ ”bebis” när jag och Tony träffades så han är lite som min lillebror också. Jag beter mig som hans storasyster. Försöker ge goda råd, pratar om sånt som kan vara svårt och är på riktigt rädd om honom. Älskar den jäkla skitungen. ❤️

Blomman gjorde sig fin där i vardagsrummet. Nu har han önskat sig en målning av mig också. Ska göra en skitasnygg åt honom!

Kolla så fina tårtor han hade gjort då? Blev impad på riktigt! Sååå duktig! Ok. Han hade inte bakat bottnarna eller någon av kakorna men att då ihop 2 så fina och goda tårtor är imponerande. Det där hade nog inte vans storebror fixat.

Kusinerna hade mysigt vid fikabordet. Ska bli så kul att följa dessa ungar alltså. Undra just hur det ser ut om 10 år? Milo ska fylla 20 bast i December då, Neo kommer vara 17 och Molly 15.

Åh herreminjee! Det kommer vara crazy tror jag. Fest och galan upptåg förmodligen. Nåväl, Molly får kanske ta det lite lugnt fortfarande men Milo och Neo kanske partar ihop?

Har bestämt att Tony kommer få ta partyåren med Milo. Jag pallar inte! I helgen har jag blivit väckt både natten mot lördag (flera ggr) och söndag med hjärtat bultande i halsgropen. Man kom visst inte hem från Sthlm och sen ville man boka hotell och sen ville man ändå komma hem på något sätt. Sen var luren paj och då blev jag rädd på riktigt. När ett okänt för mig nummer ringer klockan 2 på natten tror man att något hänt!

När blir dom 30 och 32? Lugna familjepappor som håller sig på mattan? Längtar dit! Nä, jag är glad att man ringer hem om något skiter sig, såklart….

Tonys äldste bror och också den brorsan som många tar fel på. De tycker att Tony och han är extremt lika. Så roligt när Tony ska hämta Milo på skolan och Neos kompisar hojtar ”Neeeo, din pappa är hääääär” och lärarna säger att Neo är åt det hållet. Haha… så kul!

Såhär är det alltid i den här familjen. Vi tar inte bara en bild liksom.

Efter kalas åkte vi och handlade. Kunde inte låta bli att köpa den här gulliga pastan. Den uppskattas lika mycket av 9 åringar faktiskt. Av 40 +are också.

Hemma i soffan igen. Tofs på skallen och på med myskläder. Bästa bästa!

Oj, försvann en stund här med kvällsbestyren här. Klockan rusade iväg ser jag. Dags att nanna. Hoppas ni alla haft en mysig helg.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
5 years ago

Av mig får du högsta vuxenpoängen, man måste kunna gå utanför ramarna ibland, och alla blev ju nöjd

Annika K
Annika K
Reply to  Linda
5 years ago

Precis 🙂
Håller med

Nästa inlägg

Sorry

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x