Sorry

Halloj min vän!

Sorry för frånvaro, känt mig lite loj och halvt omotiverad med att skriva här inne. Ibland blir det så har jag märkt, som med allt annat i livet så tappar man ibland både motivation och lust med vissa saker. Får hoppas att svackan är snabbt övergående.

Var ju längesen jag skrev till dig för att vara jag, här är t ex en bild från i fredagskväll. Det var tändaljus mys till Idol och tacos förstås. Gjorde sån galet god efterrätt som jag tänkte visa dig sen.

Igår morse klev jag upp och bakade lite LCHF frallor till oss till frukost. Det var tidig morgon så vi skull upp och måla på exets byggprojekt.

Vädret var kanon så det var riktigt trevligt att måla. En skön fika på en brädhög med kaffe i pappmugg är fasen livet på en pinne ju.

Vi hade tur, när vi åt mat ihop senare på dagen så fullkomligen ööööste det ned. Tur att färgen hann torka innan regnet kom. Kul om flera timmars jobb skulle varit förgäves.

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Västerås. Lite ärenden som ska fixas, sen till lillebror på en födelsedagsfika. En skön Söndag!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
5 years ago

Vad kul att du skriver igen! Saknade dina inlägg under pausen! Kram!

Nästa inlägg

Kladdkakekakor med Nutella

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x