Välkommen hem till oss

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes och Bagaren & Kocken

Vi fortsätter på önskemålen om ämnen som trillar in hela tiden. Så kul när ni önskar, får en helt annan inspiration att skriva till er. Jätteskoj! Här kommer nästa önskemål:

Jaaa, såklart ni ska. Jag erkänner att jag varit lie dålig på att fota runt här hemma. En av anledningarna är att 2 ställen ska få sig en liten makeover och sen funderar jag på ett eventuellt rumsbyte. Därför har det inte blivit så mycket foton tyvärr. Men jag lovar att det ska bli mer så fort att jag får färdigt rummen så som jag planerat dem.

Kan t ex visa den fina brandfilten från Solstickan som jag satte upp i köket igår. Fick den i födelsedagspresent och jag bara ÄLSKAR solstickan. Det finns så mycket fint. HÄR hittar du massa fin inredning som finns i det märket.

Här ser ni vårt kök i sin helhet. Uppe på vårt loft har vi också ett matbord som vi byggde själva. Ville ha en plats där vi kan sitta om man har många över på middag t ex. Blev faktiskt himla bra men jag är inte kompis med mattan där uppe, ska byta ut den men inte fått ärslet ur. Vi har varit lite dåliga på att använda det där utrymmet vilket är lite synd, ska se till att det blir mer i höst och vinter.

Vi har en höjd på taket inne på ca 6 meter så det är väldigt rymligt. Det var det första jag kände när jag klev in här, det är så otroligt mycket luft. Jag älskar det. Har planer på förändringar även här. Som du ser så fattas mattan, ska testa en annan där och den andra är på tvätt. Vill in med en ny soffa också men vår Majlis är hopplös med sitt hårande och klösande i soffan så vet inte vad för soffa man ska ha? Hopplösa hårboll.

Men man ska trivas i sina möbler, måste bara hitta en riktigt bra soffa som pallar lite och som kanske inte alla hår syns i? Kom gärna med tips om du har några?

Vår hall som den ser ut just nu. Du hittar HÄR. Mattan är mörkare i verkligheten och passar riktigt bra till korgen.

Ja det var lite hemifrån oss, det kommer fler bilder så småningom!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Vad kul att du tog min önskan .
Tack för bilder från ert fina hem!
Ser fram mot fler sen när du fått i ordning det som du vill ha det!
Sitter ni runt barbordet/bänken till vardags när ni äter middag mm?

Kram

Hanna
Hanna
5 years ago

Vart är det fina svarta runda bordet vid soffan ifrån?

Helene i götet
Helene i götet
5 years ago

Supermysigt hemma hos er, kram Helene

Sara
Sara
5 years ago

Kan bara tipsa om skinnsoffa. Vet att det känns 80-tal men det finns faktiskt en del snygga också. Våra katter ligger inte i den, river inte på den och inget hår fastnar heller. De har dock tagit över en fåtölj i tyg, helt förstörd nu fast den bara är ett år gammal…nackdelen med just katt!

Nästa inlägg

Driva café!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x