På galej ikväll

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Sent hej ifrån mig idag. Det är liksom blandad kompott här inne. Ibland har du ett inlägg kl 05 på morgonen och ibland har det nästan hunnit bli lunch innan jag hinner in. Men nu så…. jag hinner in och säga hej till dig innan jag har lunchdejt med min fina man. ♥

Ikväll kommer exet Magnus hem hit och är barnvakt till Milo. Vi är nämligen bjudna på nåt så jädrans glamouröst som VIP-premiären av Eric Gadds nya show. Åh, Eric Gadd som jag lyssnade på så galet mycket som ung, snacka om nostalgitripp. ”Baby baby baby it´s my personality”…någon som minns?

Så jädra najs alltså, så glad för att få den här möjligheten. Det blir både mat och show. Trevligt trevligt. Har kollat lite vad jag ska ha på mig. Tror att det blir lite enkelt så, vill vara bekväm och må bra i mina kläder när man ska sitta och sånt. Tänker ni så? eDet måste vara bekvämt!

Minns ni när man var ung och sket fulla fan i såna grejer? Haha….skitsamma om det skar in och satt för tajt, var det snyggt fick det bara vara så. Ojoj…det skulle vara nu det?

Byxor // Blus (från Zara)

Detta blir det nog, är inte helt säker än. Måste testa allt en gång…. men har inte tid just nu. Men det här är sköna kläder som jag känner mig bekväm och skön i. Det viktigaste, sen kan jag sitta och sjunga med i ”Baby baby baby it´s my personality”…. Undrar bara om kappan lir för varm, men den är inte fodrad utan bara i tyg så den borde inte bli det med den blusen under. 🙂

Japp, gotta go, vi hörs senare. Fortsätter att skriva inlägg efter era önskningar här för fullt!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Havrescones utan vetemjöl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x