När man hittat härliga produkter

Innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Måste tipsa dig om denna superweek som pågår just nu. Massor med fantastiska erbjudanden från flera olika butiker. Tänkte att jag självklart måste tipsa dig ifall du vill fynda nånting! Vi börjar med detta tips!

Här vill jag börja med att tipsa om dessa 3 produkter som jag nog inte kommer kunna leva utan mer. Vi börjar med den stora flaskan. Det är en microfoliant från Dermalogica, alltså en skrubb för ansiktet som du kan använda varje dag, så mild är den.

(Sorry för lite mörkt under naglarna, var en som anmärkte på det förut, har en mörk färginpackning som jag använder som tyvärr färgar av sig. Min nageltjej brukar slipa bort det när jag fyller på dem). Jag häller ut ca 1/2 tsk i blöta händer, gnider händerna mot varandra och då skapas ett skum som du sen skrubbar ansiktet med. Alltså huden blir verkligen len som en liten babystjärt av denna. Jag ÄLSKAR den. Den ger lyster och en superhärlig känsla i ansiktet.

Tuben läste jag om. En återfuktande kräm som ska vara grym, skin hydrating booster och blandas ihop med dagkrämen. Alltså wooooow, nu snackar vi prinsesskräm som heter duga. Alltså mitt fejs är som en dröm nu. Fick en liten reaktion i början med två jättefinnar på hakan men när huden vant sig så blev det verkligen det bästa jag haft. Alla kategorier!

Produkterna är lite dyra, men måste verkligen säga att de är ASDRYGA. Jag tar bara en jätteliten mängd som räcker till hela ansiktet. Med den här farten så kommer dessa räcka i en hel evighet. Dessutom kan man köpa ett paket med en ansiktstvätt, krämen och boostern i samma, den kan du hitta HÄR. 

Just nu får du också en rabatt på 20% om du anger rabattkoden SUPERWEEK20 och handlar för mer än 599 kr. Gäller t.o.m 16/9.

Ska tipsa om fler butiker senare. Nu måste jag rusa, måste duscha och fixa mig för lunchen med mamma.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredagsmyser redan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x