Fett med bilder

Hej finisar!

Idag har jag tagit en enda bild.

Haha…. alltså, nu har jag mycket i huvudet. Mitt nya projekt slukar mig helt och hållet, pms:en också. Snacka om svarta grottan jag varit i alltså? Mensen borde komma i helgen så snart hoppas jag vara på banan igen i ett par veckor i alla fall.

Idag kom jag utanför dörren lite i alla fall. Vi åkte till Bauhaus och köpte specialfärg som jag ska använda i mitt projekt. Så spännande verkligen. Ska visa er sen såklart men vill ha kommit en bit på väg innan jag gör det.

Nu ville jag bara kika in och säga hej och typ gonatt. Hoppas du mår bra min vän här i cybern.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
5 years ago

❤️

Louise
Louise
5 years ago

Kul att ni ska vara med på tv, såg er på reklamen för pogramet Byt är byt 🙂

Nästa inlägg

Såhär gör du snygga ögonbryn

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x