Workmode on

Morning!

Här är dagen igång sen tidigt i morse. Idag är det jobb hela dagen, just nu på ett litet café i vår lilla småstad. Måste sitta vid datorn hela dagen så då är det skönt att kunna byta miljö. Jag är utanför dörren idag, lyllos mig. Haha…. 🙂

Håller på och jobbar med min hemsida som jag hoppas få igång snart. Ni är många som frågat efter både tavlor och posters och snart har jag äntligen en sida klar för det.

Men herreminjee vilken tid det tar alltså! Jag blir galen, så mycket pill och fix. Jag vill ha en hemsida som är enkel och fixa med och som man kan fixa med hur mycket som helst. Det kostar någon slant i månaden och det är så jäkla bra just att man kan fixa och dona med den själv. Love it!

Men nu jobba vidare, vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fett med bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x