En fet smäll

Hallihallå!

Ikväll fick jag lite lätt massage av Tony. Alltså, när man varit så stel så länge så känns allt som en enda kramp till slut och man har jätteont. Får hoppas att det löste upp sig lite med tigerbalsam och lite uppmjukande.

Har just tittat på Hela Sverige Bakar. Det har förändrats sen jag var med. Nuförtiden får man liksom en statyett som stjärnbagare, på min tid fick man en fet smäll…. hahahaha närå. Men man fick faktiskt ingenting. När det är utmaningsbak så är det numera bilder med deltagarnas namn på, det var det inte då. Sedan sändes det ju ”bara” på sjuan, inte TV4.

Härligt att programmen utvecklas! Vad tycker ni om de nya programledarna ni som tittar? Jag tycker helt ärligt att det var bättre med Tilde. Jag gillar Tina massor och den andra snubben (namn?) har ju superhärlig dialekt, men programmet känns rörigt på något sätt nu.

Jag har fetgosat med vår lilla hårboll idag. Hon älskar att ligga på mig och på vetekudden. Hon är så sjukt gosig. Fryser man är det perfekt och locka till sig henne för lite värme.

Nu ska jag släppa allt vad sociala medier heter och försöka läka min onda nacke och axel. Vila, sömn, värme och tigerbalsam är min grej nu.

Imorgon blir det påfyllning av fransar, de börjar verkligen sjunga på sin sista vers nu. Ska också handla inför Torsdag då 5 av mina tjejkompisar kommer över på middag på kvällen och ska sen bli bjudna på kanelbullar till efterrätt då de är kanelbullens dag. Ska bli sååå mysigt att ses! ❤️

Ha en mysig kväll nu och Natti Natti. ⭐️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
5 years ago

Håller med,jag tycker att Tilde passade bättre blir lite för mycket fokus på programledarna

niinis
niinis
Reply to  Marie
5 years ago

Exakt så, lite för mycket på programledarna. Så ska det ju inte vara tänker jag…..

Annica
Annica
5 years ago

Varför 2 programledare och den där mannen är totalt överflödig. Programledarna förstör hela konceptet!

Skatan
Skatan
5 years ago

Nää jag tyckte dem var bra .
Dem ska ju göra det till ”sin” grej.. tyckte dem lyckades bra. Och Tina är ju fanimig så jävla snygg. Hon blir ju bara snyggare ju äldre hon blir.( I wish- för mig går det käpprätt åt andra hållet ) …hur gammal är hon.. vänta googlar …. 45 bast.. och en riktig pingla , och vilken härlig klänning. Den skulle jag kunna tänka mig. Nä jag tycker dem var bra båda två -jag gillar värmlänningen – han kommer lätta upp hela programmet. En kul kille!
Det kommer bli bra!
Vi får väl helt enkelt konstatera att det nu bara blir ” andra bullar” ?

Susanne
Susanne
5 years ago

Hej!
Kom och tänka på din och Gerts podd.
Vad hände med den?
Skulle vara så roligt att lyssna på er.
Kram

niinis
niinis
Reply to  Susanne
5 years ago

Ja, vi vet knappt själva faktiskt. Just nu är 4 avsnitt inspelade och där fastnade det. Detta pga plattformar och sånt som jag är riktigt dålig på. Återkommer när jag vet mer. Krqm

Nästa inlägg

När man vill boa

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x