När man vill boa

Just nu är jag inne i en sån boa-period igen. Alltid när hösten kommer så börjar man boa. Då ska det göras om och fixas. Nu är jag såååå sugen på att fixa lite här hemma. Du vet med detaljer. Nya lampor, lite nya dekorationer och sånt.

Bild lånad från Sleepo.

Något som jag länge suktat efter är lampan Alex från Watt & Veke. Alltså hur läcker är den inte? Just nu 33% rabatt och det gäller till imorgon den 3/10. Finns massor med fler lampor från just Watt & Veke HÄR.

Underbara påslakanset för halva priset! Finns massor att välja på HÄR! Kan man få för många påslakan? Jag älskar påslakan och framförallt nytvättat i sängen. Bästa som finns är ju att krypa ned i en renbäddad sval säng på kvällen. Så lyxigt!

Sammetsgardiner (41% rabatt) // Sammetskuddfodral (38% rabatt)

Finns massor med färger av allt att välja på HÄR. Sammet är jag helt inne på. Känns lyxigt, är snyggt och ger sån hotellkänsla som jag är helt inne på nu. Sammetsgardiner är liksom snyggt att bara hänga upp på väggen nånstans för att göra det lite mysigare och varmare i ett rum.

Som något snyggt att ha bakom soffan t ex. Detta kan man ha om ett rum känns kalt t ex. Ger en otroligt varm känsla och tar bort massa eko.

Så snyggt när de hänger ända från taket! Det kan man göra även om fönstren är mindre. Då får man en känsla av att fönstren är större än vad de är.

Japp, lite inredningstips idag igen. Passa på att fynda nu när det är så kort tid kvar på erbjudandena.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Stora kanelbullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x