Kom och titta på fin lägenhet

Hej mina vänner!

Sent hej men här är jag. Ville kika in och åtminstone säga hej till dig innan det är dags att nanna kudde. Katten springer runt som en galning här hemma, hon har varit själv en del under dagen och får alltid lite spunk när vi kommer hem. Springer upp till loftet, ned i trapporna i full kajuta och så drar hon några varv här nere. Man får passa fötterna typ.

Hörni, är ni sugna på en fräsch lägenhet här i småstaden ska ni kika på systers och hennes mans lägenhet. Supermysigt lugnt område och lägenheten finns på nedre plan. De ska sälja nu och kommer att ha visning på torsdag den 11/10 kl 17.30-18 och söndag 14/10 kl 11-11.30. Jag ska dit på tisdag nästa vecka och fixa lite inför visningen. HÄR kan ni antingen boka visning eller kolla på alla bilder från lägenheten.

Ääääääälskar deras sovrum med den gigantiska walk in closeten. Vet också att det eventuellt kommer bli aktuellt att få bygga uteplats för dem som har lägenheterna på nedre plan framöver. Hur mysigt? Blir som ett radhus fast det är en lägenhet.

Nä. Nu ska jag titta på Bonde säker fru här. Det får man bara inte missa ju. Ha en fin kväll nu raringar.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En fet smäll

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x