Näsby Slott

Hej finisar!

Tillbaka hemma i fredagssoffan igen. Det är varken fredagsstädat eller fixat med mys här hemma. Har inte hunnit idag. Jo vi hann förbi Godisgallerian efter jag hämtat Milo från skolan men vi har inte handlat eller nåt.

Å nu orkar ingen av oss åka in. Måste rota djupt in i kylen för att se vad som finns. Fanns det inte ett program förut som handlade om hur en kock typ lagade värsta middagen av typ 4 ingredienser? Var det verkligen på riktigt tro? Tycker vår kyl är full av allt möjligt men absolut inget kommer jag på att laga.

Hörni! Idag var jag ju på möte på Näsby slott. Ett möte om mitt vernissage och utställning. Det coola är att en tidigare ägare av slottet som bodde där för evigheter sedan var konstsamlare. Här har riktigt dyrbar konst hängt. Så coolt ju!

Sååå trevliga människor fick jag träffa idag. Slottets direktör och hon som arbetar på marknad på Stockholm Meeting Selection som har många slott i Stockholmsområdet.

Alltså, nu kommer mycket bilder. Jag ÄÄÄÄÄLSKAR ju slott. Jag tror som sagt att jag bott på ett slott i ett tidigare liv. På något sätt har jag haft att göra med slott – jag MÅSTE ha haft det för det känns lite som jag är hemma.

Solen låg så fint mot slottet! Där stod hon och tornade upp sig i höstens alla färger. Blev alldeles glad i hjärtat för det var så fint!

En maffig bänk i hallen när man kom in från baksidan.

Ett utav matrummen! Här inne var det sååå fint! Älskar den lite udda färgsättningen och hur de fått ihop gammalt med nytt!

Vad sägs om 70 år gammalt bubbel från Moet Chandon? Dessa flaskor har visst hittats i källaren någonstans i Ryssland.

Själva hallen/baren/receptionen i slottet.

Det coolaste var nog den härliga inneträdgården! Wow! Sån härlig känsla där inne alltså. Här satt vi och drack te och mös en liten stund. Så avis på alla som ska dit på härlig afternoon Tea på Söndag.

Här uppe är rummen som mina möbler och min konst skulle vara. Alldeles nyrenoverade rum där många av konferenserna hålls. Utsikten ned till vattnet!

Och utsikten till den här magiska önskebrunnen. Här bredvid har tydligen många brudpar gift sig. Magisk plats!

Det här är själva ”framsidan” av slottet och den lite mer pampiga ingången.

Slottet var perfekt på alla sätt! På tisdag hoppas jag vi kommit överens om allt runtomkring så vi kan få ihop ett riktigt härligt vernissage och en sprakande utställning.

Nu dags att dyka in i kylen och se vad som finns! Måste ju fixa fredagsmys. Hoppas ni får en mysig kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
5 years ago

Du får fota innehållet i kylen så får vi läsare komma med förslag på vad du kan laga!

Nästa inlägg

Slottsbesök

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x