Hemmagjorda maskeradkläder till Halloween

UTE I SISTA MINUTEN?

Hur många ggr har man inte stått där som stressad småbarnsförälder och HEEEEELT glömt bort det där med Halloween maskeraden i skolan? Skitpisshelvetesjävlaskit, nu kommer MIN unge utan IGEN liksom! Samma morgon säger barnet ”Mamma, idag är det Halloween maskerad på skolan!” Eeeeh…. Ok! Det första man tänker är ”när öppnar affärerna”? Det andra är….”han får stanna hemma”….haha, närå men ”har vi något hemma” brukar vara nästa tanke! Det var det de här tipset skulle handla om!

IMG_6930.JPG

SPIDERMAN

Kanske har man ingen spidermandräkt hemma? Snabbt fixat. Ett par blå brallor och en röd t-shirt. Sedan skriver du ut en spiderman mask som du själv färglägger. Den hittar du HÄR!

IMG_6934.JPG

TJUV

Busenkelt! Ett par svarta byxor, randig t-shirt, svarta skor. Gör en egen ögonbindel av en gammal svart t-shirt eller ett lakan genom att klippa hål för ögonen. Sminka sedan med svart kajal runt ögonen. På med ögonbindel och en svart keps/mössa. Voilà!

IMG_6939.JPG

SPÖKE

Enklaste knepet! Ta ett lakan. Rita dit ögon och mun som på spöket ovan. Klipp ut för ögon och lite för mun så man kan se och äta. Sminka gärna svart med kajal runt ögonen för att behålla det svarta. Klärt! 

IMG_6943.JPG

BATMAN

Inte alla har ju en sån här proffsig Batman dräkt hänger i garderoben?  Men i brist på det så kan man snabbt fixa en egen liten dräkt. Ett par svarta brallor och svart t-shirt (finns det med Batman tryck så ta den). Skriv ut en Batman mask HÄR och färglägg. Fäst ett snöre eller gummiband runt. Vill man ha en cape är det också snabbt fixat av antingen ett svart lakan eller en gammal svart gardin.

JAPP! Det finns fler alternativ som superman med ett ritat stort S på en t-shirt att ta till om man inte hittar nåt. En annan ide kan vara att man klär ut sig till en tomte (med förra årets tomtedräkt) och målar ansiktet svart så är man plötsligt en läskig tomte. Jaja, det finns små knep att ta till om man grips av panik! 

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MÅNDAGSLISTAN

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x