Work work work

Morning!

Åh, vaknade bara en gång inatt av att jag svettades. Värmen hemma går bananas av den här väderväxlingen så vi har varmt hemma nu. Somnade om dock och vaknade efter 4. En bra natt med andra ord. Somnade nästan direkt efter att jag skrev till dig, så skönt!

Jag är på verkstaden och jobbar. Var här redan kvart i sju i morse och började jobba. Just nu jobbar jag med 4 riktigt gamla stolar från sekelskiftet, de var bruna innan och ska nu bli svarta. Dom blir sååå snygga!

Såå coola stolar. Under kan man se hur gamla det är med den här fjädringen. Välbehållna förutom lite slitage i sitsen, annars perfekt skick. Kommer bli svårt att sälja känner jag nästan….

Nu måste jag fortsätta. Senare idag ska jag skriva om träning, jag behöver hitta en gyllene mellanväg och så behöver jag pepp också, kanske är ni fler som önskar pepp?

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ståtliga Hilda

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x