Elaka farbrorn

Hej fina!

Alltså, nu har dygnet nästan för få timmar. Dessutom sov jag så sjukt dåligt inatt så nu behöver jag dra lite i handbromsen. Jag börjar lära känna mig själv på riktigt och har insett att jag går in för något med hull och hår och slutar som ett urskitet litet päron när allt är klart.

Måste lära mig spara på energin. Måste. Jag mår inge vidare när jag kör så inihelskotta slut på mig själv. Men älskar jag något så gör jag det så jag blir fartblind. Bara kör liksom.

Jag och slottet håller på rodda ihop det här samarbetet för fullt och allt ska sitta. Inbjudningar ska skickas och allt annat spikas.

Som vanligt så tappar jag självförtroendet på vägen. Jag blir svag, tappar magkänslan och börjar fundera på om jag inte är riktigt klok? Men nu måste jag hålla hårt i min magkänsla och det den säger mig. Det här kommer bli skitbra. Jag måste lita på det.

Jag har haft ett par drömmar i livet. Drömmar som hängt med mig i nästan hela mitt liv. En var att driva café. Den drömmen besannades förrförra sommaren. En annan dröm jag haft är att göra ett stort vernissage och gå loss utta helsicke med min konst och visa den så som jag gillar den. Den är lite udda kanske men nu hoppar jag fasen ut från klippan rejält och bara tänker att allt kommer gå bra. Men fasen, det är skiiiiiitläskigt……

Har en liten elak farbror på axeln som viskar: ”Vem fan tror du att du är, alla kommer tycka att det är fult och konstigt”. Jag får liksom försöka proppa käften på den förbannade farbrorn med vadd. Och tejpa igen tills jag gjort vernissagen. För en gång skull vågar jag leva ut min kreativitet helt och fullt. Bära eller brista. Jag satsar hårt nu och går det inte så behöver jag inte dö nyfiken sen som gammal tant. Jag vågade hoppa ut från den jäkla klippan och satsa satan. Det kan och kommer ingen kunna ta ifrån mig.

Fokuserad och trött idag. Duschade och slängde upp håret i en tofs innan jag for till verkstaden.

Den här byrån har tagit sjukt med tid. Den var supersliten och hade inte många år kvar att leva. Nu har jag skakat liv i den vackra gamla damen men hon är sur och torr typ.

Borta är nagelförlängning och välskötta händer. Haha….plockade 127 stickor igår, naglarna är som fnöske och händerna allt som oftast fulla av färg och damm.

Inte så glamouröst. Nope! Inte alls. Men när jag sitter där och ser en uträknad möbel plötsligt få helt nytt liv så är det värt alla brutna naglar och stickor i händerna.

Idag blir det en lugnare dag. Andas. Började dagen med en liten andningsövning jag brukar köra när det är för mycket. Den får mina axlar att sjunka och andningen blir normal igen. Ikväll blir det sova tidigt, äta bra mat och bara vara.

Sen är det helg. Så skönt!

Milo blir hemma resten av veckan. Vidrigt skit det här med svinkoppor. Har ni haft det? Eller har era kids haft? Alltså…. stackars lilla hjärtat vad jobbigt det varit att ha hela nacken full av dessa hemska koppor, han har i ansiktet och vid örat också. De har brett ut sig som en löpeld. Vi har duschat, tvättat, smort och skött om morgon och kväll. Idag äntligen så börjar den första som kom att se riktigt bra ut. Hoppas vi andra klarar oss.

Nu ska jag knappa lite på hemsidan här innan jag tar kväll. Dyker nog upp ett inlägg till innan kvällen är slut, gör det inte det så har jag somnat tidigt.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

Jag brukar med ha svinkoppor. De sätter sig alltid på och runt näsan/munnen. Hemskt ont gör det och så ser man halvt galen ut dessutom! Smittar som bomben – hoppas ni andra slipper!

Nästa inlägg

Här har ni gänget!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x