Mysig dag

Morning!!

Vaknade nyss (07.08 var klockan, min klocka på bloggen är coco ifall du undrar, måste fixa det) och har sovit riktig skön på morgonkvisten.

Igår var vi på äventyr i storstan. Riktigt mysig dag fick vi ihop. Skönt att komma ut lite. Jag handlade allt jag behövde också och förberedelserna för mitt vernissage fortsätter.

Vi började men en lunch mitt på Hötorget på Lokal. Maten var sådär måste jag säga…. Dock vill jag aldrig såga en restaurang förrän jag varit där fler ggr. Man kan ha otur och få mat som inte var bra just den gången, nästa kan vara toppen, så med det sagt ska man testa fler ggr innan man ger ett sista utlåtande.

Jag köpte vääääääärldens vackraste fredagsbukett på Hötorget innan vi begav oss mot bilen. Ska ta bild på den här hemma idag så ska du få se den i vasen. Den är så vacker så jag blir gråtfärdig. Hur kan man känna så för blommor undrar jag? Jag blir helt tossig när jag får handla blommor.

Efter Hötorget drog vi till Nacka Forum. Tony hade möten i närheten så jag och Milo kvistade dit. Vi började med en fika på Espressohouse, Milo låg i mitt knä och mös en stund. Han var lite seg efter att ha somnat i bilen en stund.

Sen gick vi runt i affärerna och kikade. Jag handlade lite grejer på Panduro också. Vi pratade om hur längesen det var Milo lekte med bilar. Han hade typ 800 leksaksbilar och han lekte typ med alla. Han ÄLSKADE bilar. Sen glömdes de bort varefter, nu är de flesta bilar borta förutom CARS bilarna som vi sparat.

Tyckte de här utklädningskläderna var så fina! En sån prinsesskrona skulle man ju nästan vilja ha själv.

Nu ska jag strax upp och fixa frukost åt oss. Sen far vi vidare mot Stockholm igen. Idag ska ett gäng med möbler hämtas igen. Piuh!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
5 years ago

Känner igen det där med bilarna, äldsta sonen som nu är snart 11 år samlade på Cars-bilarna, minns att vi specialbeställde på nätet dom som inte gick att köpa i affär. Vi har en hel kartong sparad med alla i källaren och som småbrorsorna inte fått leka med
Jag blir också så jäkla lycklig av blommor, plockade in några hortensior och kaprifol igår, kommer på mig själv att gå och stirra på dom hela tiden

Nästa inlägg

Kassler i rosépepparsås

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x