För snyggt hår

Idag har jag satt i nytt hår igen. Det har varit skatbo ”de luxe” i bakhuvudet på mig under rätt lång tid så nu är jag verkligen glad att få ha nytt hår i. Skatbo blir det när extensions får sitta för länge och de börjar tova ihop sig. Hemskt är det.

Jag har ju fått håret förstört efter blekning vilket gjort att allt hår gått av. Nu är det så skört så jag knappt vågar tvätta det. Man kanske skulle tycka att håret skulle vila från allt vad förlängning heter men grejen är att mina hårstrån är tunna och flygiga. För att få ordning på håret då behöver man i stort sett tvätta det varje dag. Det skulle aldrig gå. Det skulle bli Gollum och jag då.

Med extra hår så stöder det mitt eget och gör att jag bara kan borsta det så är det ok i några dagar tills jag måste tvätta det igen.

Så hur sköter man ett så skadat hår? Så varsamt som det går såklart. Jag har läst på om allt när det kommer till hår och vad det mår bäst av.

Inte borsta när det är blött.

Inte föna, locktånga och platta för mycket.

Använder man värmeverktyg i håret ska man alltid använda värmeskydd.

Professionella produkter som ger den behandling ditt hår behöver.

Inte tvätta håret för ofta.

Vårda vårda vårda vårda

Här mådde mitt hår toppen. Jag har inte fått några gråa hår ännu så jag behöver inte färga det tack och lov. Alltså, man måste inte färga grått. Grått kan vara ursnyggt. Men på mig skulle det inte passa så jag är glad att jag kan ha min naturliga hårfärg nu när håret har varit och är så förstört.

Längtar till mitt hår är ok igen och är lagat. Toppade ur det i söndags så nu har jag fått bort en del av det som var förstört och slitet.

Så länge tänkte jag tipsa om grymt bra erbjudande på ett hårvårdsmärke som heter Sebastian! Just nu kan Du fynda 3 hårprodukter men betala för bara 2! HÄR hittar du alla deras produkter.

Vilka produkter sen då! Vad sägs om Whipped creme? Såhär står det om produkten: Sebastian light conditioning style whip piskar upp ett 
trånande efter styling så läckert att det bara kan handla om whipped crème. Proteinrik och ultralätt lyfter härligt fylliga lockar och vågor till perfektion, med en lätt och luftig stadga.

Recensionerna är fantastiska. Vårdar, skyddar och håller t ex plattångslockar på plats och ger ett underbart svall!

Trilliant. Ett värmeskydd med fantastisk doft. Det här värmeskyddet ska vara något utöver det vanliga. Det ger inte bara värmeskydd utan det behandlar också håret varsamt. Innan man sprayar på det skakar man om den så trilliant complex aktiveras. Ger spektakulär fyllighet och glans.

In och kika på alla deras produkter HÄR! Kanske kan du fynda lite nu när det är så bra erbjudande.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
5 years ago

Jag funderar också på att förlänga mitt hår. Vad har du hårförlängning och vilken metod? Kram

niinis
niinis
Reply to  Nina Green
5 years ago

Jag kör tejp nu. Har alltid haft såna limpluttar förut men tröttnade för det lossnade så mycket hår ur dom. Nu testar jag tejp och hittills känns det riktigt bra. Kram

Nästa inlägg

Nu kör vi måndag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x