Nu kör vi måndag

Morning Måndag!

Ny dag, ny vecka, nya utmaningar. Är det inte så man säger? Ibland känns det bara lite trögt att tänka positivt på en grå mörk måndag ska jag erkänna. En måndag kan vara en härlig nystart men den kan också vara en tröttdag.

Idag har jag en tröttdag. Helgen gick åt till att ”jobba”. Hämta möbler i världens alla hörn, sitta i bilen och planera inbjudningar och annat material kring det kommande vernissaget. Hela helgen faktiskt. Men, det är ett angenämt jobb och jag har fått hänga med min lilla familj. Det klassar jag som helg ändå.

Igår efter x antal mil i bilen var jag ute och tog en stavpromenad. Stavarna köpte jag för typ 4 år sedan men det har mest stått i förrådet och skrotat i ett hörn. Jag har iofs använt dem en gång innan med sedan blev de kvar därinne i förrådet.

Så igår tänkte jag att jag ju måste testa igen och ta och damma av de där stavarna. Det var otroligt mycket jobbigare än att gå en vanlig promenad. Det trodde jag verkligen inte, inte att det skulle vara såå mycket jobbigare.

Flåsande, frustande och med svetten rinnande betade jag av en drygt 4 kilometers promenad. Kände mig väldigt nöjd efteråt. Läste sen att stavgång ökar förbränning med 30-60% vilket ju är mycket mer. Ett hett tips till dig som vill få ut mer av promenaderna.

Imorgon kör vi redovisning i hur det gått för oss med träning. Vi är ju några som nu ska hjälpas åt med att peppa varandra. Redovisning alltså gällande promenader eller vad det är ni nu pysslar med för att försöka må bättre. Spännande!

Nu upp och fixa frukost. Vi hörs lite senare. Önskar dig en fin måndag och hoppas du vaknar upp taggad för en ny vecka.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gör nya ljus av stearinljus rester

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x