Julvibbar

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för bl a Cellbes och NordicFeel

Ja jag börjar känna av lite julvibbar. Affärerna börjar fyllas på med julpynt och festklänningar. Kanske har du fått din första inbjudan till något julmingel eller en fest?

Varje år går man kanske på x antal julfester, mingel och pre-jul partyn. Man vill kanske ha en fin klänning, göra sig extra fin och kanske ha med sig en gå bort present?

Här får du lite tips ifrån mig!

Blazerklänning // Plisserad klänning // Vinröd klänning // Glitterklänning

Snygga festklänningar. Här har jag dragit ihop ett gäng ”magvänliga” klänningar. Som ni ser är det mycket omlott och plisserat just på framsidan. Så bra om man kanske vill dölja sin muffinsmage, dessutom kan man äta obehindrat utan att tänka på att magen sväller. Är du lite laktoskänslig som jag är så är det ett måste. Testade såna laktostabletter när vi var på Eric Gadd och höll på att rapa sönder hela showen så jag vet inte om jag ska äta dom nåt mer….

Ska du ha karln med dig på minglet och du skulle vilja bli lite extra sugen på honom så tipsar jag om den HÄR Hugo Boss parfymen. Oh lalaaalaaaaaaa. Kan inte få nog. Blir alldeles blurrig på ögonen och får sockerdricka i skinkorna. Just nu 20% rabatt dessutom. Perfekt julklapp om inte annat.

Du vet att jag alltid pratar om fukt till ansiktet. Ska du ge ansiktet en riktigt lyxig behandling ska du investera i Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum, ja du hör ju bara på namnet. Lagar och reparerar. Det är något en 40 + gärna hör kanske?

Dessa kapslar vrider man av toppen på, klämmer ut innehållet i handen och sen smörjer man in ansikte, hals och dekolletage. Innehållet hjälper till att stödja hudens egen förmåga att binda fukt vilket är A och O för att hålla linjer och rynkor borta. Den förbättrar fuktbalansen och minskar synliga ålderstecken.

E-vitamin återfuktar och skyddar huden samtidigt som känslig och ömtålig hud lugnas. Kapslarna är lufttäta så att ingredienserna håller sig färska och effektiva, dessutom innehåller de varken konserveringsmedel eller parfym.

Snygga örhängen känns det som man inte kan få tillräckligt många av till alla eventuella mingel vi har framför oss. Älskar dessa som kan lyfta vilken outfit som helst.

Gå bort presenter då? Jag gillar att köpa med något som kanske inte är så vanligt. Visst, färska blommor är alltid härligt. Men så ibland vill man ha med sig något som slår lite högre, som är lite annorlunda och inte så väntat.

Jag gillar t ex att ta med en korg med lite smått och gott i. Allt från härliga ostar och choklad till små prylar. Jag älskar nämligen att få sånt själv.

Vad fyller man på en sån korg med då? Ett nytt skal från iDeal of Sweden kanske? Det här skalet var det dessutom halva priset på.

Lykta (79% rabatt) // Glöggmuggar (36% rabatt) // Chokladfondue (10% rabatt) // Rituals ansiktstvätt (25% rabatt)

Ja det är lite vad som skulle kunna fyllas på med. Jag gillar att blanda. Det kan vara allt från chips, godis och andra livsmedel till handdukar, inredning och skönhetsprodukter. Lite av sånt som tillhör ett hem.

Hoppas Du fått lite inspiration nu. ❤️ Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bra start!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x