MÅNDAGSLISTAN

Innehåller annonslänk genom NordicFeel

Tänkte att det kunde passa fint med en måndagslista idag. Veckan kör igång och nya utmaningar ska antas.

Hur ser din dag ut idag?

Typ såhär…. idag har jag putsat dessa handtag bl a. Blev sån otrolig skillnad alltså. Jag tyckte handtagen var så fina så ville absolut behålla dem. Har världens bästa puts som jag gnor och gnuggar med tills det blir alldeles rena och blanka.

Idag ska i alla fall halva dagen spenderas i verkstaden. Den andra halvan vid mina canvastavlor. Det ska skapas och skapas idag med andra ord. Ibland är det svårt med att skapa om inspirationen inte finns, som tur är brukar det ge sig nä jag väl ställer mig där med penseln. Tur det!

Vad var bäst med förra veckan?

Helt klart min mamma/son dag jag fick ihop med Elliot på hans 20 årsdag. En av hans önskningar var att vi skulle åka till Sthlm för att äta gott och shoppa lite.

Jag är så fantastiskt glad och tacksam för att det var en av hans önskningar. Hänga med mamma liksom? Hur tacksamt när man har vuxna barn? Var så lycklig i hjärtat hela långa dagen verkligen. Vi hann med en lunch och besöka ett par butiker innan vi åkte hemåt både mätta och nöjda med dagen.

Vad var sämst med veckan?

Har tampats med en del ångest och det är aldrig kul. Känner mig också väldigt stressad för mitt stora projekt som jag har på gång men jag ska absolut inte klaga. Det finns miljoner värre saker, så är det ju.

Har du gråtit något?

Såklart, det gör jag väl alltid höll jag på och säga. Jag var frustrerad och deppig i veckan som gick och det gav en del tårar.

Veckans recept?

Det måste blir denna kladdkaka med saffranstosca. Den tipsade jag om på min Facebooksida och den delades hejvilt. Fick massor med likes på den också så den var nog uppskattad tänker jag. Om jag säger såhär? Prova! Den är magisk!

Veckans tips?

Alltså, nu när mörkret är här så investera i doftljus. Finns inget mysigare än att tända upp hels ljuset med massor av ljus och sen mysa ner sig i soffan och kolla TV. Jag har en favvo från Yankee Candle som heter autumn glow. Åh den doftar exakt som höst tänker jag mig. Träigt och sådär mustigt som hösten är. 25% rabatt på kampanj nu så passa på om du är sugen på lite mys.

Veckans planer?

En hel del pusslande iom att Milo är ledig. Jobb ska fixas men ändå vill man att han ska få ha lite ledigt och kanske göra något mysigt. I slutet av veckan ska vi i alla fall till Sthlm och ha lite höstlovsmys. Det ser jag fram emot jättemycket.

Veckans fundering?

Lite mörkare tankar just nu. Hösten brukar göra så med mig. Dock så försöker jag allt vad kan att promenera, vara ute i dagsljus, tänka positivt och sedan har jag börjat köra både andningsövningar och meditation på morgonen. Ska försöka möts hösten bättre det här året. Därav allt ljuseldande också.

Veckans emojis?

‍‍‍♀️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Persson
Pia Persson
5 years ago

Så snyggt läppstift/läppglans du har 🙂 Vad heter det och vad är det är märke? Är så spänd att få se dina möbler som du renoverar!

Nästa inlägg

Biomys

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x