Tidig morgon

Inlägget innehåller annonslänk för Campadre

Morning!

Har varit uppe och målat på en tavla sen kl 04. Kan säga att dygnsrytmen inte riktigt synkar nu. Det sjuka är också att när inspirationen faller på är det svårt att stänga av den så att säga. Det är svårt att inte fortsätta tänka på tavlan.

Så blev det igår. Tavlan jag påbörjade igår kväll blev liksom kvar i huvudet på något sätt. Kände att jag inte var klar. Ville fortsätta. Dock så var kroppen oerhört trött igår. Jag är sliten, som fasen. Så jag tog en dusch, åt mat och sen tror jag att jag somnade med öppen mun i soffan innan Hela Sverige Bakar började.

Nu har jag slutfört målning nummer två vilket känns helt otroligt. Ibland har man sånt sjukt flyt när man målar, allt kommer till en och man vet precis hur man ska måla.

Jag minns att det var likadant med dessa brickbord som jag målade förr. Jag producerade 5 på en dag. Det är så sjukt härligt när man får in ett sånt flyt. Det är då man ska passa på att skapa….

Såhär satt jag kl 04 i morse när jag betraktade vad jag skulle göra härnäst. Har känt att det blir bäst så. När jag sätter mig på avstånd och betraktar så ser man oftast direkt vad som fattas eller behöver förändras.

Loftet är kaos nu när jag målar. Grejer överallt men det är skönt att det får vara så. Då kan man köra igång direkt när man kommer upp. Inte plocks fram utan bara köra direkt. Som tur är ser man inte upp på loftet även om det öppet. Kaoset göms för att det är så högt upp tack och lov.

Hörni, igår måste det varit årets gråaste dag?! Det var 50 shades of grey här hemma i alla fall. Frös in i märgen på något sätt och regndropparna kändes iskalla och extra blöta. Hur kan regn vara så? Att det blir extra blött ibland? Eller är det bara jag som tycker det?

Kanske funderar du över fotbollsmålet? Det ska stå kvar säger Milo. Förra året spelade han fotboll mitt i vintern så den får nog stå där.

Min nya jacka har kommit och den var perfekt igår när märgen frös. En tunnare dunjacka som värmde riktigt skönt. Kunde inte hålla mig till skidbacken och packade upp och tog på mig ändå, sådär som när man var liten och inte kunde hålla sig. Passa på om du är ute efter jacka, just nu 40% rabatt på flera av dessa jackor som finns i flera färger.

Hepp, nu ska jag klä på mig och bege mig mot verksta’n. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
5 years ago

jättefin jacka! har också tittat på dom. vilken storlek tog du? är den normal i storlek eller behöver man gå upp på den tror du?

niinis
niinis
Reply to  Helena
5 years ago

Upplever den lite mindre i storlek. Jag har 40 och den sitter rätt tajt.

Marie Johansson
Marie Johansson
5 years ago

God morgon,
Jätte snygg jacka, en sån vill jag ha.
men jag undrar vilken stl du har i din?
Ha en bra dag!!
//Marie

niinis
niinis
Reply to  Marie Johansson
5 years ago

Jag har stl 40 och upplever den lite mindre i stl så gå upp om du velar mellan 2 storlekar. Kram

Camilla
Camilla
5 years ago

Hej så fint du målar 🙂
Kan man beställa brickan/brickbordet?
Hälsningar
Camilla

niinis
niinis
Reply to  Camilla
5 years ago

Den finns tyvärr inte kvar längre

Helen
Helen
5 years ago

Hej
Vill bara tacka för ett fint samtal i dag, du gav så mycket energi och feedback, utan att ens känna mig. Tänk vad fantastiskt att möta en person man aldrig mött förut och helt plötsligt kunna prata om saker man inte pratat om med någon annan.
Så tack igen

niinis
niinis
Reply to  Helen
5 years ago

Fina Helen! Tack detsamma fina du. Kände precis likadant. All kärlek till dig. Kramar

Nästa inlägg

När det är värt det!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x