Bra start!

Godmorgon raringar!

Låg länge och tvekade i morse. Ska jag gå upp och ställa mig på bandet? Jag gjorde det och gissa om jag är lycklig för att jag gjorde det? Kände mig så sjukt duktig efteråt. Det blev inte sämre av att jag fick titta på sista avsnittet av Hollywood fruar samtidigt. Snacka om enkelt det blir när man har något att göra under tiden.

Svettloppa efter passet. Körde på lutning på bandet också vilket gjorde det lite extra jobbigt. Svetten rann verkligen, så skön känsla!

303 kalorier, 40 min och 4,17 km. Bra gjort känner jag från att ha velat fram och tillbaka om jag ska eller inte….

Gissa hur gott det var att sätta sig och äta kokosscones till frukost? Du ska få recept på dom senare idag, magiskt goda!

Nu ska jag städa och fixa lite här hemma, jag ska också laga massa Halloweenmat till våra gäster som kommer senare idag.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Potatisgratäng med parmesan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x