Snart FarsDag

Jag hade nästan missat FarsDag jag. Känns som den lilla högtiden dyker upp mitt i Halloween och förberedelserna för julen.

Men eftersom jag själv är så noga med högtider så är det bäst jag skriver in det i kalendern med STORA bokstäver. Annars får man väl skit…

Vi brukar göra så att vi firar pappa Tony hemma på morgonen, sedan bär det av bort till våra päron. Vi är så oändligt tacksamma för att vi har alla våra päron i livet. ❤️ Varje dag försöker jag vara tacksam för såna saker.

Jag rabblar oftast för mig själv. Tacksam för att jag får ha Tony. Min människa, utan honom ingenting. Jag rabblar iofs alltid barnen först. Lycklig att jag fick friska barn, och att jag hoppas att de är beskyddade när det är ute i den kalla världen och fladdrar. Sen rabblar jag min rotfamilj med mamma & pappa och sen syrrans familj med mitt lilla hjärta Edward i spetsen. Tonys familj är stor så där är det ett jäklarns rabblande, oftast tar jag Tonys familj i ett svep. Dom som ska beskydda vet vad jag menar tänker jag.

Sen är jag noga med att vara tacksam. Ni anar inte vad det betyder för själ och hjärta att vara tacksam. Testa själv. Varje kväll när du lägger dig rabblar du något du är tacksam för. Är det riktigt vidrigt i livet kan man vara tacksam för att man andas eller kan se och gå.

FarsDag är en perfekt dag att vara tacksam på. Har du din pappa i himlen kanske du kan vara tacksam för de år du fick med din pappa. Att du har fina minnen kvar av honom. Minnen kan aldrig någon någonsin ta ifrån en, de är som små diamanter i själen som aldrig falnar. Tänker man på sina minnen man har glimmar de bara hårdare, så lever pappa kvar där inne i själen. ❤️

Min fina pappa som har en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Varje dag så glad för att han finns. Mina föräldrar är så oerhört viktiga för mig, jag är glad att vi bor så nära varandra som vi gör. ❤️

Hörni, lite FarsDag presenttips då. Kanske köper ni inga presenter alls, men ni som gör…här har ni några riktigt förmånliga tips.

Boots (68% rabatt) // Klocka (73% rabatt) // T-shirt (43% rabatt) // Träningsbralla (45% rabatt) // Calvin Klein 3-pack (27% rabatt) // Hörlurar (35% rabatt)

Jag köper ju oftast FarsDag presenten till Tony även om det är Milo som har han som far. I sinom tid så köper han också. Men jag har alltid köpt som en uppskattning för att han är far till mitt barn. En fin far dessutom.

Hur snygg och stilren var inte klockan, till bootsen blir det top notch. Jag är en succer för när det matchar sådär. Typ boots, klocka och skärp i samma ton. Sen en snygg skjorta och kavaj till. Whoop whoop! Sen att man vet att det sitter ett par snygga Calvin Kleinisar där under gör ju inte saken sämre. ✨

I år ska vi fira FarsDag redan nu på Söndag för min pappa. Mamma ska åka bort och kommer inte vara hemma på FarsDag så då firar vi lite i förskott.

Det blir fint det. Hepp, gotta go. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bra start!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x