Gråta mot någons axel

Men tack! Tack för all läsning på IW inlägget. Skatan – du gjorde min kväll. Äntligen fick jag skratta gott, du är underbar och det tycker nog alla andra här inne också. ❤️

Alltså, får jag beklaga mig och vara en gnällig trist kärring en stund? Jag behöver gråta mot era axlar idag. Allt som kan tänkas gå emot mig idag har gjort det. På förmiddagen innan klockan ens var 10 hade 3 skruvar och 1 borr gått av. Ja på ett sådär jäkla bökigt sätt. Inne i beslaget, inne i stolsbenet och så. Bök och stök att få ur dem och fixa det. Tog massor med onödig tid som jag inte har. Ett ben på ett bord gick plötsligt av, fick borra och skruva fast det också.

Min nya mail som är kopplad till min hemsida har strulat. Det har gått att skicka ifrån den men inte till den. Imorgon landar inbjudningarna till vernissagen och man ska o.s.a till den adressen. Panik! Har snackat med engelsktalande support två gånger idag.

Skiiiitenkelt när man snackar engelska i såna termer. ”Yes, you know i want to point ny email to my….. what’s it called?…… (lång paus medan man tänker så huvudet snurrar, svetten börjar komma på överläppen och man letar efter hjärnans alla engelska ord som domän och ompekning). På något oförklarligt sätt förstod vi varandra till slut och nu tror jag att den funkar. 2 månaders kamp med den förbannade mailen är över!

Ja, sen målade jag från 4 i morse. Jag har massa målningar från förr men jag är inte där längre. Jag är någon annanstans i mina målningar och känner inte att många av dom är jag längre. Förstår ni? Så jäkla svårt att förklara men det är som att släpa fram en gammal byrå och damma av den och lägga på en färgglad duk. (Gud vilken konstig jämförelse). Dom känns inte nya och fräscha i alla fall.

Fransarna är katastrof, står åt alla håll. Skitigt linne. Målarfärg på händerna. Jag har jobbat konstant i 14 timmar nu, med en liten halvtimma vid lunchen.

Jag har pms, haft gråtklump i halsen hela dagen. En gråtklump som svider nästan hela tiden. Såg en gammal farbror på stan som skulle äta lunch med sin dotter – hon var typ lika gammal som min pappa och han säkert närmare 90. Fick tårar i ögonen för jag tänkte på när min pappa ska bli sådär gammal. Kommer han vara skruttig och ha svårt att gå eller ens klara sig själv? Mitt hjärta går sönder av såna tankar även om man vet att det är så det förmodligen kommer bli så småningom.

Såg en annan gammal farbror som gick med krycka, fick se att det var han som bodde i huset bredvid oss när vi bodde på stan. Då var han så jäkla pigg och fräsch, ute och gick med hunden i en jädra fart. Nu gick det sakta och skruttigt med kryckan. Fick tårar igen och blev så sorgsen i hjärtat. Ibland är det fasen ingen lek att vara en högkänslig person, att behöva gråta bara av att man ser äldre människor. Jobbigt är ordet.

Ikväll ska jag ta en varm dusch, jag ska sitta i duschen och andas lite. Försöka komma ned i varv. Jag visste ju att det skulle bli mycket för mig inför denna vernissage som är om drygt en vecka så jag var beredd. Men även om man är beredd så sveps man med i allt och så växer kraven på en själv. Jag ska ta ett snack med mig själv igen. Jag måste sänka ribban. Det blir bra hur det än blir ju.

Förlåt för att jag inte är en vidare bloggvän just nu. Idag har jag inte ens hunnit in till dig och säga hej. Skitdåligt, men just nu önskar jag dygnet hade fler timmar eller att jag hade någon som skrev allt åt mig medan jag stod och berättade. Jag hoppas ändå ni har lite tålamod. Efter vernissagen kommer jag landa lite mjukt igen och tiden kommer återigen finnas på ett lite annorlunda sätt.

Obs: Det är absolut inte synd om mig. Allt är självförvållat. Jag får göra saker jag älskar så det är absolut inte synd om mig. Men ibland behöver man en mental smekning på kinden. Som mamma gjorde när man var liten. Någon som säger peppande saker….. Som säger att allt kommer att bli bra, att man duger som man är. Att man varit duktig som åstadkommit nånting alls. Ja du fattar, en mental kindsmekning som sagt.

Nu mat, sen en lååååång dusch. Ska hinna prata och krama på Milo också. Han har varit försjunken i sitt och jag har suttit och glott in i en dator sen kl 14 för att lösa mailproblemet.

Tack för ni finns!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggda
Maggda
5 years ago

Skickar en stor varm kram till dig! Ser fram emot att se bilder på dina verk, för jag bor för långt bort för att se dom irl!

niinis
niinis
Reply to  Maggda
5 years ago

Tack fina Maggda! ❤️❤️❤️ Kommer visa allt efter vernissagen.

Th
Th
5 years ago

Tycker du är skitduktig och modig som gör denna grej! älskar verkligen å få följa med på dina upptåg å projekt..Tror venissagen kommer bli toppen och du har ju verkligen talang med målningen! Ha en fin kväll nu och aaandas! Kraam ❤

niinis
niinis
Reply to  Th
5 years ago

Tack fina Th! ❤️❤️❤️ Precis vad man behöver höra nu. Stor kram & tack igen!

Esma
5 years ago

Klart att allting ska bli bra…. Alla vi har våra stunder när vi förlorar oss i våra tankar som bara snurrar och styr åt annat håll än vi i stunden behöver. Men, upp med hakan. Du är inte ensam och är tillräcklig stark för att hitta det du behöver djupt inne i hjärtat.
Det är precis som du säger – ta ett snack med dig själv, sänk ribban och försök att prioritera. Börja med dig själv – hitta den lilla Nina som har gömt sig, ta henne i sitt famn, trösta, krama hård och säg att allting kommer att ordna sig. Hon har förtjänat det.
Kram och ta hand om dig. Allting kommer att ordna sig (den här meningen var mest värdefulla för mig när jag kom till insikten om min utmattning och hopplöshet – så enkelt men aldrig tänkt i de banorna innan jag gick in i väggen).
Styrkekramar och en kindsmekning

niinis
niinis
Reply to  Esma
5 years ago

Åh Esma! Nu blev jag tårögd igen! ❤️❤️❤️ Så fint skrivet. Tog till mig av precis allt. Stor kram! ❤️

Chatarina
Chatarina
5 years ago

En stor varm kram skickar jag till dig! Du verkar vara en så härlig och omtänksam person. Stort lycka till med din vernissage

niinis
niinis
Reply to  Chatarina
5 years ago

Men åh! ❤️❤️❤️ Tack, så snällt av dig. Kramar

Mikaela
Mikaela
5 years ago

Kraaaaaam♥️♥️

niinis
niinis
Reply to  Mikaela
5 years ago

❤️ Kram & Tack!

Susanne
Susanne
5 years ago

STOR KRAM!
Du är grym du fixar det här❣️

Katrin
Katrin
5 years ago

Tack för att DU finns!
Allt blir bra, snart känns det bättre. Önskar jag bodde närmre så jag kunde komma på vernissage! Lova att ta många bilder på allt fint!
Många kramar!

Annica. B
Annica. B
5 years ago

Kramar Nina och hoppas denna torsdag blir en lättare dag än din onsdag ❣️

Trixie
5 years ago

Hoppas detta urgulliga klipp på dig Nina får dig att le lite <3 Du har världens bästa blogg och personlighet <3 https://www.youtube.com/watch?v=O5x3wp-d6xA

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

❤ kram Nina! ❤

Nästa inlägg

IRONWOMAN – Vecka 3

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x