Mental kindsmekning

Mina fina vänner, tack för alla underbara kommentarer och hälsningar. Ni anar inte hur mycket det betyder, hur mycket energi ni ger mig. Att några rader som du skriver till mig kan betyda så oerhört mycket. Tack snälla!

I morse började jag återigen dagen med att måla på en tavla. Den är lite annorlunda, ska bli roligt att visa dig den sen när den är klar. Efter ”måla tavla” åkte jag till verksta’n. Idag har jag haft en riktigt produktiv dag och så flöt det faktiskt på lite mer än vad det gjorde igår.

Nu ikväll får vi ta ett litet avbräck i allt slit och släp. Vi är på väg till Junibacken och ska få vara med och fira Camilla Läckbergs nya SuperCharlie bok. Ett par timmar med annat än målning och snickeriet. Ska bli riktigt härligt!

Har t.o.m sminkat till mig lite. Känns som det var en evighet sen….

Har faktiskt nya örhängen på mig också så nu jäklar har tanten snäppt upp sig lite för denna torsdag. Kan tro jag tjuvstartat FINFREDAGEN.

Ville kika in och säga tack. Tack för era fina kommentarer. Ni vet hur man ska klappa på någon som är lite ledsen ni. En mental kindsmekning.

Vi höre lite senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
Skatan
5 years ago

Goood mååårning Nina!
Ber om ursäkt för att jag inte har varit ” inne och klappat ” på dig tidigare ..
Men du…tjejen? För det första, det du gör det är fantastiskt. Både vackert och fint. Unikt. Speciellt. Men också fantastiskt modigt. Hur många av oss som läser här inne tror du inte är full av beundran? Du visar att alla kan- om man vågar-följa sin vision/dröm ( visserligen tror jag att dem som verkligen tar steget, ofta har god support hemifrån….någon som hjälper till att mata och heja på. DET är guld värt för den som kanske ibland tappar tron på sig själv- så heja er ❤ anar nämligen att du själv är minst lika bra på att peppa och lyfta)
Du m å s t e bli bättre på dina basala rutiner gissar jag= äta sova skita…
Sova är som det är. Du somnar tidigt o vaknar tidigt…men du får kanske ihop dina timmar? ( själv går jag o nannar kudden senast runt 21 !? Jag bara orkar inte hålla skottgluggarna öppna…vaknar runt 4-tiden..nää vaknar nog tidigare, men går upp runt 4..och tänker ändå att det får vara ok. Får en massa undanstökat på morgonen ..klimakteriet? Ja kanske…)
Ät människa! I tid. Innan hungern slår till som en käftsmäll. Huuuur många gånger har jag inte gjort mig osams eller blivit så så jävla ledsen…bara- alltså BARA för att jag har varit hungrig…..ibland har jag inte lyckats vända humöret fast jag ätit. Jag fastnar. Kan det vara så för dig? Om så, se till att vara hygglig mot dig själv- håll jämt socker i kroppen ☺
Ja och sen skita då… sorry …men en förstoppad människa…är en förstoppad människa det påverkar hela kroppen och knoppen-mer än man tror.

Så ta noga hand om dem tre ”K:na”
Knoppa-käka-kräma
Speciellt om du är lite stressad och uppe i varv…men det här är KUL Nina!! Det kommer gå tiptop!
Löser det sig inte- så löser det sig ändå! Det är mitt motto ( det kanske inte blir som man tänkte- men det blir ändå …och oftast bra)
Kramar i massor

Nästa inlägg

Gråta mot någons axel

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x