Snart jul eller?

Här har det varit mörkt och grått sen i måndags. Alltså 50 shades of grey på riktigt. Känner att jag själv blir helt grå av det här vädret. Nu får gärna november rulla på så vi får lite ljus igen. Det är faktiskt bara knappt 3 veckor kvar till advent, men sen börjar man tulla lite med julplocket , så då kan vi säga 2 veckor till vi får börja plocka fram julpyntet. Wioooooo!

Glöggmuggar(30% rabatt) // Glöggpanna i glas (36% rabatt)// Fejkträd med belysning (62% rabatt)// Metalljusstake(43% rabatt)// Utomhusstjärna (40% rabatt)

Här tipsar jag om lite nytt att kika på till advent. Älskar det lilla fejkträdet. Ca 1 meter högt och så är det belysning i det. MÅSTE ha såna.

Glöggpannan blev jag också helt kär i. Helt annorlunda mot vad man är van vid. Love it!

Förra året bodde vi ju fortfarande i lilla kråkslottet på höjden. Där hade vi små söta fönster att hänga julstjärnorna i.

Nu har vi jättefönster. Vill ändå hänga något i det. Funderar på en stor stjärna eller bara en ljusslinga mitt i fönstret. Vi får se vad jag kommer fram till?

Men halleluja vad jul det ska bli i detta hus! Det ska vara ljusslingor i varje hörn, stjärnor, lyktor och ljus så långt ögat kan nå.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Stolt mami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x