Godmorgon FarsDag

Godmorgon! ☀️

Lägger in en sol här i alla fall. Den riktiga har vi inte sett på en hel evighet. Det ligger ett 50 shades of grey täcke över oss och det verkar inte vilja skingra sig.

Jag har mina glutenfria scones i ugnen. Ska grädda dom klart sen ska vi sjunga för pappan i huset. Ikväll sen ska vi ut och äta med de båda papporna (stora barnens pappa och Tony) i familjen. Min pappa firade vi förra söndagen.

Igår var vi till John och Eva och åt middag. Fick med mig några bilder bara….. Vi rullade hem i dubbel bemärkelse. Proppmätta av god mat.

En underbart god toast Skagen till förrätt, supergod kycklinggryta till varmrätt och marängswiss till efterrätt. Älskar när man får sätta sig vid färdigt bord. ❤️

Uppdaterat: Nu har vi sjungit och suttit i sängen och ätit sconesfrukost med pappan i familjen.

Han var mer än nöjd och ska få sin present ikväll när vi äter. Han ääääälskar mina glutenfria scones så det var ett vinnande koncept att baka dom till frukost. ❤️

Men det där skägget ska nog fasen trimmas innan vi ska iväg och käka. Det har fått växa som en vildvuxen björnbärsbuske och riktigt risa till sig. Haha…. nu har det typ blivit en grej också. Nu vägrar han bara för sakens skull, haha…. men, jag har trimmat trimmern och ska kapa det så fort jag kommer åt. Håret åker nog med på ett hörn också. Tony har ju självlockigt hår och har nog faktiskt norra Europas lockigaste frilla när han inte har vax i det. Grott-Olle kallas han numera.

Nä, nu ska jag ställa mig på gåbandet hörni IW ladies. Tony har just sprungit 5 km så nu är det min tur att göra lite nytta också. Man kommer verkligen inte undan.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Haha Grott-Olle
Har Tony någon pappa som skall firas?
Vi firar men det är inte ett måste. Man gör det om man hinner, kan och har lust. Kan tycka det blir lite jobbigt när det blir ett måste. Min pappa träffar jag och visar kärlek så ofta så det måste ju inte vara just på Fars Dag. Men idag firade jag han på 11 kaffe och det blir ute middag tillsammans med min sons pappa, min son med familj och goa vänner.

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Haha…. ja hans pappa firades såklart också. Glömde bort att nämna honom mitt i allt firande.

Du har helt rätt. Man måste inte fira just idag om man inte vill. Man kan välja att fira varje dag eller bara när man känner för det. Låter som ni haft en mysig dag idag i alla fall. ❤️

Nästa inlägg

Snart jul eller?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x