Äntligen!

Bordet är på plats. Imorgon ska jag knäppa bilder på det så du får se. Ska också åka till slottet och fota mina möbler och tavlor i dagsljus.

Åh jag visste det skulle bli så fint! Tänk vad glad man blir när något blir bättre än man tänkt sig. Det blev ett helt annat liv i vardagsrummet nu. Nu ska beståskåpen också bort och bytas ut mot något med lite själ i. Jag börjar hitta rätt i min inredningsstil. Äntligen!

Nu ska jag sova. Natti natti fina läsare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
Mari
5 years ago

Hej! Jag kommer ihåg att du har satt dekorplast på tavelramen ribba från Ikea , har försökt att hitta det inlägget, men tyvärr Kommer till inlägg 11/11-15 där du har länkat det men när man trycker där hittar den inte inlägget. Kan du inte dela det igen?
Och tack för en super fin blogg, alltid kul att få följa din fina familj! Kram!

Helene
Helene
Reply to  Mari
5 years ago

Finns flera som gjort denna, hittar inte Ninas nu men här är ett inlägg jag gått efter
http://yohannaafskovde.se/2015/october/diy-marmorbricka-av-tavelram.html

Nästa inlägg

Inlagd lax

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x