IW – Vecka 4

Hello there IW-sisters!

Alltså, förlåt för att jag totalt missade allt förra veckan. Skulle skriva och hade planerat att det skulle in i onsdags förra veckan.

Men jag måste be om ursäkt, jag var totalt väck i skallen förra veckan. Känns inte som något var någon ordning överhuvudtaget. Allt jag skulle komma ihåg bara försvann i det tomma intet.

Hur gick det förra veckan? Jo, jag stod på löpbandet en enda dag. EN dag. Wtf? Har jag fastnat eller? En dag i veckan är bättre än ingenting men inte alls där jag ska ligga.

Nu är det skärpning för den här tanten. Såhär kommer man ingen vart känner jag. Dels så är det bra att få någon form av kontinuitet på det och sedan krävs det lite mer för att få ordning på mitt psyke.

Hmm, undra tro var mina rosa skor tagit vägen? Älskade ju dessa! Man blev riktigt glad när man skulle ut och strutta i dom här må ni tro, lös som en discoklänning på 80 talet.

Hur har det gått för er?

IW GÄNGET

Karolin – 

Mikaela –

Skatan – 

Camilla –

Sarah –  

Åsali –

Berit – 

Åsa –

Sophia –

Katrin –

Sarah 2 –

Marie –

Esma – 

Katarina –

Marita –

Ewa –

Jennika –

Anna –

Maggda –

Anette –

20 underbara IW brudar alltså!

Eftersom jag missade förra veckan så tänkte jag ni skulle skriva bland kommentarerna hur det gått? Är ni duktiga? Fortsätter ni kämpa på enträget eller har ni hasat ned i soffan igen? Nu har det ju gått 4 veckor så nu kanske någon känner av någon skillnad? Vikt? Mående? Värk? Hur känns det?

Berätta.

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla Nyström
5 years ago

Hej! Jo absolut det går bra. Två gympass med tillhörande crisstrainer/löpband har det blivit per vecka. Förra veckan också en timmes rask promenad!
Kram!

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

Hej!
Jobbet äter upp min fritid och en stor del av min fritid ”egentid” lägger jag på träning så jag fick endast ihop 2 st RPM-pass och ett body pump pass.

Marita
Marita
5 years ago

Jag var sen i starten men nu är jag på g. Eller, i försiktiga steg men ändå! Syrran och jag har gått 50 minuter två lördagmornar i rad. Motion och prat. Sen har jag tagit mig en lunchpromenad på 30 min varje dag. Så jag är glad och stolt! Nästa vecka ska jag försöka lägga in andra aktiviteter också, tex Simma

Elin
Elin
5 years ago

Jag är inte med i eran grupp men läser varje vecka och inspireras. Jag håller själv på att ta mig ur stillasittande träsket. Jag har satt som mål att klara av att gå 24 timmar på maratonmarschen sommaren -19. Jag mår ju så himla mycket bättre när jag går ut och rör på mig men det är inte alltid så lätt att få till med pendling, barn varannan vecka, ett mående som pendlar och allt annat som händer i livet.
För att få ordning på alla tankar kring träningen och marschen så har jag börjat blogga. Haha japp, det har man börjat med så här på gamla dar…
0till24.wordpress.com
Jag har oxå tagit beslutet att jag måste vara snäll med mig själv. Allt är bättre än ingenting! Blir det tio min på gåbandet så är det bättre än att sitta i soffan. Att växla synsätt från prestation till mående tar bort en del av min stress och gör att jag faktiskt kan njuta av promenaderna och omgivningarna, istället för att jaga tid och km.
Kram på er alla och tack för inspirationen.

Åsali
Åsali
5 years ago

3 promenader på 3 km har det blivit för min del. Har även totalt fastnat i Outlanderserien vilket gör det svårt att slita sig från soffan, men då har jag lagt yogamattan framför tv:n och haft strechövningar mellan varven. Ikväll ska jag försöka mig på intervallträning på ett gym vägg i vägg med jobbet, rapporterar om hur det gick nästa redovisning

Katrin
Katrin
5 years ago

Hej! Jag har varit ute på några promenader, börjar bli fasligt mörkt här i väglyse-löst land Får flytta in träningen till veckan!

Jennika
Jennika
5 years ago

Hej

Åå har varit alldeles för slö i veckan men har simmat sammanlagt 1,5 Tim iallafall:)))

Kämpa på alla härliga tjejer <3

Sophia
Sophia
5 years ago

Jag har kört crosstrainer och promenader men har jobbat så ofantligt mkt så träningen har inte hunnits med som jag önskar..men snart ny vecka och mindre jobb och då lite mer träning =)
Vilket jobb du har lagt ner på alla möbler och tavlor, helt underbara..

Anna
Anna
5 years ago

Fick till ett pass förra veckan, testade Indoor Walking på Sats, skitjobbigt men kul. Tyvärr är Sats lite för dyrt för mig så det blir tyvärr inga fler gånger där. Det är mycket nu, förra veckan, denna vecka och de två kommande. Men både tisdag och onsdag lyckades jag få in 20 min pass pilates hemma. Och ska få till träning nu i helgen.

Nästa inlägg

Mys

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x