Mys

Hej och gokväll!

I förmiddags åkte vi till Näsby Slott för att fota lite. Fick med mig mamsen också. Hon var inte hemma när jag hade mitt vernissage, hon var och hälsa på sin mamma i norra Finland så hon missade det. Men så idag fick hon se allt! Hon tyckte det var jättefint. Har suttit och redigerat bilder i flera timmar nu och tänkte visa dig imorgon.

När vi kom hem från Näsby slott så tog vi en fika på Magnifik. Så fint där, och mysigt. Idag var det riktigt lugnt och skönt när vi kom, kan tycka att ett nästintill tomt fik kan vara så avkopplande.

Mamma tog en citronpaj, den var magiskt god. Jag fick smaka lite….. MUMS! Mamma gillar inte för sött och jag märker att jag börjar bli lite likadan. Det får inte vara för sött, det godaste är syrligt i bakverk kan jag tycka. Det och vanilj slår allt ju.

Min alldeles för överarbetade man kom förbi också. Han har så mycket att tänka på just nu så jag ibland känner att jag knappt får kontakt med honom. Måtte det släppa lite snart, blir lite orolig när han har så mycket att göra. Vet att han är ambitiös och vill göra allt så jäkla bra och top notch så jag gissar att kraven på sig själv också gör sitt. Idag hade han kontorsdag och då kan han slänga på sig kepan och lite skönare kläder. När han är på kundbesök är det kavaj som gäller.

Jag åt en glutenfri toast. Skönt när det finns alternativ. Känns som fler och fler caféer och restaurangen börjat tillmötesgå med gluten och laktosfritt. Det börjar också komma mer veganska alternativ.

Skönt att mamma är hemma igen. ♥ Kul för dem när de är ute och fladdrar men det skönaste är när alla är på hemmaplan. Tänk när jag var liten, då bar jag helt förstörd om mamma åkte nånstans. Grät floder och trodde jag skulle gå sönder. När mamma var borta någon natt så hade jag hennes nattlinne nära mig och så låg jag och luktade på det. Snacka om mammagris man var, hahhahaha….

Nä, nu ska vi äta middag. Milo är på fotbollsträning så han är redan utfodrad. Tisdagar brukar vara laga mat dubbelt upp. Återkommer med IW inlägget lite senare…

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tin
Tin
5 years ago

Hej! Låter som en mysig dag 🙂 Kanon att det finns fika-alternativ, tyvärr så finns det inte så roliga kakor/bakverk/bullar till oss som är diabetiker och nån gång vill lyxa till det.
Ha en mysig dag.

Nästa inlägg

Julklappstips

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x