MÖBLER

Inlägget innehåller reklam för mina möbler.

Igår var vi ju till Näsby Slott igen och fotade allt i dagsljus. Igår berättade personalen att ni är en del som redan varit på besök på slottet. Så himla kul tycker jag. Funderar på att åka dit nu på Söndag och vara där lite under dagen, det är nämligen öppet mellan 12-17 nu på söndag, det är afternoon tea som tyvärr är fullbokad, annars hade jag gärna göttat mig med lite fika också .:)

Ja, sedan så är det dags att ta bort mina pinaler ifrån slottet. Den 1/12 stänger dom och sen är det stängt i några månader för köksrenovering bland annat. Så vill du hinna titta på allt så är det denna veckan fram till fredag och sen söndag som det finns möjlighet. 🙂 Är så tacksam för att jag fick denna möjlighet. Det har varit så kul att göra detta alltså. 🙂

Stolarna är från 1800 talet och helt original, de har t.o.m klädseln kvar från förr. När man lyfter på stolen så kan man se att det är gediget arbete bakom och att de är riktigt gamla. Bordet har hängt med i Tonys släkt under väldigt lång tid. I generationer har det hängt med och sen fick jag sätta tänderna i det.

Det här sidobordet är jag så himla kär i, jag älskar det verkligen! Det är från 1800 talet och när jag hämtade det så saknades det lite grejer. Efter renovering så blev det som nytt……

De här sängborden förälskade jag mig också i. Ommålade med nya beslag och så lie möbelkonst som jag gjort.

Minns ni att jag gnodde som tusan på några beslag? Det var beslagen till denna byrå. Jag älskade nämligen hur de såg ut och ville till varje pris behålla dom. Det blev sååå himla bra och det var helt klart värt blodiga fingrar efter allt gnoende! 😉 Fick också leta efter skruvar som funkade då de gamla var så dåliga. Den här byrån har jag lagt ned massor med jobb på. 🙂

Det här soffbordet var det första jag gjorde. Därför är det lite speciellt för mig. Minns att jag bara satt och tittade på det i början för jag tyckte det blev så himla fint. ♥ Vilka minnen jag redan har…

Alltså den här skänken! I LOOOOOOOVE IT! Den här är jag på riktigt så kär i så jag vill ha det själv…. haha. Men så kan man ju inte hålla på. Då slutar det ju med att man har huset fullt och det är inte riktigt meningen. Har ju redan tagit ett soffbord som jag inte kunde göra mig av med. 🙂 Den här skänken är massiv och svintung. Älskar verkligen alla detaljerna, tycker det är fantastiskt på alla sätt. Många som sett det har reagerat likadant. Ja, det är sååå maffigt alltså! ♥

Samma med detta skåp! Detta är bara fööööör härligt. Alltså, när jag såg det här första gången blev jag superförälskad. Jag såg hur fint det skulle bli när det blev klart. Jag kunde se hur guldet skulle göra sig sååå fint på skåpet och att det skulle bli supermaffigt som svart. Ja, älsk säger jag bara. Vill ha det själv! 🙂

Ytterligare lite handtag som jag gnott på! 🙂 Den här byrån är sådär perfekt i storlek och så charmigt.

Japp, det var mina möbler det. Skulle du vilja kika på dom på hemsidan så hittar du dom HÄR. 

Nu ska jag rusa iväg och träffa en kompis, vi hörs lite senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Är det inte lite Laila Bagge-stil på dessa möbler? Lite rockigt så.
Du har ju lite rockig stil också.

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Är det de? Ja kanske? Vet inte riktigt hur de ser ut hemma hos dem…. Dom är nog lite rockiga, eller väldigt ”slottiga” då de passade så bra där på slottet.

Carro
Carro
5 years ago

Hej,
Vilka fina skapelser! Vad är det för teknik du har använt med guldet? Jag älskar verkligen byrån med guldet längst ut på sidorna på skivan.

niinis
niinis
Reply to  Carro
5 years ago

Det är bladmetall som man klistrar fast. Tack snälla! ❤️

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Wow vilka läckra möbler och miljöer du har skapat! Det guldiga är ju helt magiskt vackert; jag säger nu att Good Old Ernstie har nu mött sin överkvinna:-)

niinis
niinis
Reply to  Helene i Götet
5 years ago

Hahaha! Du ör underbar, och tack! Så fint sagt, finare betyg går inte att få. ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

IW – Vecka 4

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x