Snart 15 år….

Haha, måste berätta. Vi firar ju 15 år ihop jag och Tony, på fredag är det alltså 15 år sedan som vi träffades. I alla fall. Nu när vi suttit och planerat vad vi ska hitta på så började vi prata om oss.

Frågade t ex honom på vilket sätt han tycker att vi är olika? Vilken är vår största olikhet?

Äsch, vi är ju som brorsa och syrra, så sjukt lika ju”…..hahahaha! Iiiiiiuh!

Vi är otroligt lika på många plan, men när det kommer till att vara känslig så slår jag honom med hästlängder. Han är inte ens i närheten. Tack och lov! Hur skulle det vara om vi båda trummade sönder i känsloregistret? En sån relation måste ju typ vara turbulent, eller? Så tänkte jag. 2 galna människor ihop…..

Man har ju haft en del minnen ihop genom åren. Jag har t ex hunnit vara brunett, rödhårig, blond, svarthårig och brunett igen. Vi har delat både lycka och sorg, vi har glatts åt framgångar men också tröstat varandra när saker gått åt helvete.

Inte en sekund ångrar jag att jag vågade satsa på vår relation. Fast han var yngre, fast det kändes som en dålig idé från början. Inte kunde jag veta att jag 15 år senare skulle vara mitt lyckligaste med honom.

Inte så konstigt kanske, jag fann ju min människa, min allra bästa vän! ❤️❤️❤️

  1. Grattis och åh så fina bilder på er, kram Helene

    1. niinis skriver:

      Tack fina! ❤️❤️❤️

  2. Tony skriver:

    Helt fantastiskt !! 15 år med den bäste personen i hela världen. Och oavsett hårfärg och känslighetsnivå så är du det bästaste !!! LOVE U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #LOVE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..