Livet

Gomorron mina bloggvänner! ❤️

Det är 2 dagar kvar till mensen ska ramla in och min kvinnokropp är i fullständig kaos. Igår somnade jag vid halv 10 och vaknade strax efter 12 och har inte sovit sen dess. Det är mycket som far i mitt huvud nu och kroppen är inte riktigt med.

Ni brukar tipsa mig om massor och ni är jättegulliga verkligen. Ni gör det ju av omtanke, det vet ju jag. Men när jag är i det här skicket så är jag noll mottaglig för att prova något nytt. För mig att prova en nytt tillskott, medicin eller liknande krävs det mycket mod. Det där är en rädsla som sträcker sig way back och som gör sig extra påmind när jag är under isen.

När min PMS är som den är nu så är den skoningslös och jag är absolut inte mig själv dessa dagar. Dock så kan jag bli lite irriterad över att allt oftast skylls på pms när man har det. Man kan ju faktiskt vara irriterad på faktiska och riktiga saker liksom, behöver inte alls vara förknippat till pms men däremot kan jag tänka mig att det blir lite dubbelt upp. Såklart.

Egentligen ville jag inte skriva något om det, men jag måste få det ur mitt system. Den senaste 1,5 veckan har jag fått besked om 2 människor som jag känner som gjort så mitt hjärta gått lite sönder. Sjukdomar är så jäkla skoningslösa alltså, mitt hjärta går sönder med deras familjer som genomgår de där resorna med dem. Jag orkar snart inte höra mer om den där skitsjukdomen, när ska det ta slut? När ska ett botemedel hittas så vi kan utrota det? Är jag extra känslig så blir jag rädd, som helvetet alltså. Är det en fråga om när man får det själv, inte längre om…..

Unga människor ska få vara mammor och pappor, de ska få bli mormor och farfar. Det ska inte handla om operationer och cellgiftsbehandlingar och en urgrundsrädsla för om man ska få fortsätta leva! Man ska få se fram emot de där barnbarnens glada skratt och knubbiga lår och blöjrumpor, man ska få gå på sina barns bröllop och planera sin pension. Alla resor man ska göra, all frukt man ska få njuta av som man planterat i denna värld. Det ska inte tillbringas i sjukhuskorridorer….. fan, det måste få ett slut nu!

Har en av mina närmaste vänner som genomgått den vidriga resan redan. Genomgår fortfarande, det är inget som bara är klart när man är färdigbehandlad. Då följer en enorm rehab både i själ och hjärta men också kroppsligt. Alla rädslor som landar hos en när det värsta är över. Fifan!

Jag går sönder, på riktigt!

Ibland brukar jag tänka på att det kanske är dumt att dela med sig så mycket av sig själv såhär. Ni är ju galet många som läser här vet ni. Men jag kan gå på ICA och stå för varenda rad, livet är ju såhär jäkla pissigt ibland. Livet tar en med storm, allt från att man får hemska besked till att man själv går under av sin pms. Men som jag skrev, jämförelsevis så kan jag ha 100 ggr värre pms så länge man slipper den förbannade skitsjukdomen. Jag vill och kommer inte skriva dens namn, den ska inte få smutsa ned vår plattform vi har här, ni och jag. Så är det!

Dom är i mina tankar varje dag nu. De är med i mina önskningar om beskydd och jag tänker inte tro något annat än att allt kommer att gå bra! ❤️

Vi hörs sen fina ni!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
5 years ago

Skickar en BAMSEKRAM❤️❤️❤️❤️

niinis
niinis
Reply to  Annett
5 years ago

Tack snälla! ❤️❤️❤️

Jimel
Jimel
5 years ago

Livet alltså så rätt du beskriver det. Just nu genomgår vår familj denna hemska resa och min man kommer tyvärr att förlora kampen och tas i från oss. Livet just nu är så märkligt som i en limbo/vacum som ömsom går med blixtens hastighet och ömsom med snigelfart. De kvarvarande dagarna kantas av sorg och glädje i en märklig blandning

niinis
niinis
Reply to  Jimel
5 years ago

Så ledsen jag blir. Älskade du. Kan inte föreställa mig ens. Hoppas att du har många nära och kära omkring dig som stöttar och finns för dig. Kramar ❤️❤️❤️

Elin
Elin
5 years ago

Jag fick i veckan reda på att en släkting har en stor tumör i ena lungan. Visst är det som ett stort mörker bara lägger sig över en. Men man måste försöka se att det finns en chans att allt kommer gå så bra det kan gå. Den här personen har några år kvar till 40. Det kan bara inte vara den personens tur riktigt än. Det finns inte i min världsbild. Personen betyder otroligt mkt för mig och min familj och har så gjort i hela mitt vuxna liv. Jag kan inte se ett liv utan den personen så just nu försöker jag att inte ta ut någonting i förskott, varken bra eller dåligt. Klart att tårarna kommer ibland men det finns de som behöver mitt stöd mer än mina tårar så de får vänta ett tag.

niinis
niinis
Reply to  Elin
5 years ago

Alltså, så många som får dessa hemska besked. Jag blir alldeles stum.

Svahnholmen
Svahnholmen
5 years ago

Hej! Läser varje dag men är tyvärr kass på att kommentera. Vill bara säga att jag överlevt den vidriga sjukdomen två gånger! En gång när jag var 18 och för fem år sedan. Mår nu bra men måste äta medicin som skickat iväg mig in i ett klimakterieliknande tillstånd. Men det är ju inget emot att få fortsätta leva. Vill bara skicka lite pepp och säga att många överlever och mår bra efteråt också!

niinis
niinis
Reply to  Svahnholmen
5 years ago

Heja dig! Heja diiiiiiiig! ❤️❤️❤️ BOOM jävla skitsjukdom, du tar inte alla, det ska du ha klart för dig!

Stor kram till dig och länge leve livet och den krigare du är! Kram ❤️❤️❤️

Carola
Carola
5 years ago

Du är så fin min vän❤️Tacksam för dig
Finns här❤️
Kram Carola

Petra
Petra
5 years ago

Min dotters pappa fick malingt melanom för ca två År sedan, spridd till lymfarna i ljumsken, opererades, allt var bra. I våras var skiten tebax, dessutom med metastaser sa läkarna. Så cellgifter och immunterapi var att vänta. Det var som om hela marken öppnades under fötterna. Den skräcken att min tio-åriga dotter kanske skulle förlora sin ena förälder var obeskrivlig. Även fast vi inte lever ihop så har han funnits i mitt liv i snart 20 år. Själv rasade jag nog mer än vad han gjorde. MEN, efter att dom fått tebax provsvaren på ”metastaserna” visade det sig att det hade varit inflammerade lymfkörtlar, alltså skiten hade inte kommit tillbaka, som vi trott i ett halvår. Men vi har levt i tron att det var det värsta scenariot, så för oss hade han haft återfall. Så även om lättnaden var obeskrivlig, så har det ändå varit svårt att glädjas och slappna av på riktigt.
Även min barndomsvän fick det tråkiga beskedet, men även där verkar det som att endast operation behövs och ingen vidare behandling.
Hoppas innerligt att dina nära och kära som drabbats klarar detta❤️

niinis
niinis
Reply to  Petra
5 years ago

Så skönt att det inte var återfall för din man! Tack gode tid! ❤️❤️❤️ Håller timmar för att din man håller sig frisk för resten av livet nu. Tack snälla!

Annica. B
Annica. B
5 years ago

Kramar

niinis
niinis
Reply to  Annica. B
5 years ago

Kram! ❤️

Anonym
Anonym
5 years ago

Jag förstår ditt helvete.
Vi förlorade en vän på fars dag totalt oväntat, dryga 40 år och 2 små barn.
2 vänner som genomgår cancerbehandling/operation.
Svärfar som precis fått cancerbesked och ska få sin andra behandling idag.
Jag väntar och väntar på svar från bröstkliniken angående min biopsi som lämnades förra tisdagen efter att jag hittat en knöl.
livet är fan inte rättvist. Håller tummarna för att det går bra för alla, det måste det ❤
Kram

niinis
niinis
Reply to  Anonym
5 years ago

Älskade du! Nu tänker vi bra tankar, allt ska gå bra för dig. Så ledsen när jag hör allas historier…. varför ska den finnas? Håller alla tummar för dig! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

IW-ladies

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x