15 år idag!

❤️ 15 år ❤️

I medgång – i motgång. I sorg – i glädje. I tuffa tider – i flyt. I ångest – i lättsamhet. I olust – i lust. I 15 år han han funnits så tryggt vid min sida och aldrig vikt av. Puschat mig att ta steg jag aldrig vågat utan honom….. tack för 15 fantastiska år Tony. Tack för att du är min människa! Utan dig – ingenting!

  1. Th skriver:

    Grattis till er!! Hejja kärleken❤ Dina fina ord får mig å tänka på min egen själsfrände som jag delat nio fantastiska år med..tacksam varje dag! Ha en helt underbar årsdag nu, man ska alltid fira kärlek ❤❤ kram Therese

  2. Mia skriver:

    Grattis!! Ni är så fina ihop! Att hjälpa o stötta varandra för att kunna bli den bästa versionen av sig själv är det bästa som finns

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..