Lite firande

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes och Campadre

Moooooorniiiiiiing!

Ja igår var det anniversaryday, 15 år tillsammans. Dagen började med att Elliots bil inte startade varför jag fick kasta på mig lite grejer och köra honom till jobbet.

Det var trevligt att hoppa i de här snowjoggers från Donna Girl när det var bråttom. Jag fick ett par riktiga vinterkängor av Tony i julklapp för 8 år sedan, ja så det var dags för ett par nya nu. De här ska med när vi åker upp till fjällen över julen. Nästan 40% rabatt just nu.

Under förmiddagen jobbade jag och fick en hel del gjort. Så skönt när man hinner klart det mesta och kan börja njuta av fredag på riktigt.

Sedan var det ut på lunch med min pappa och Tony. Åt kött till lunch vilket inte händer så ofta, dock så blir jag så sugen ibland så det är omöjligt att motstå. Det innebär alltid magont dagen efter men ibland är det värt det.

Ni vet väl att jag berättat om världens skönaste jeans för er några ggr förut? Jag vet att de varit slut men nu kommit in igen så rusa in om du vill ha superstretchiga jeans (< länk) som sitter som en smäck. Jag har dem i båda färgerna nu och hoppas att de aldrig slutar sälja dem.

Vi firade ju 15 år tillsammans igår men bestämde oss att fira det med det lilla lugna. Det blev ett av våra favvohak i stan, Pinchos. Milo var med och det blev alldeles lagom att komma hem vid 19.30 tiden.

Älskar ju inredningen på Pinchos och i vår småstad har de öppnat upp nedervåningen nu också. För andra gången så fick vi sitta där nere. På Pinchos serveras man alltid popcorn när man kommer, så kul detalj. Det är liksom lite cirkus över restaurangen. Testa om du inte redan gjort det.

Nu är klockan snart halv sju och jag ska jobba en stund innan jag går upp och gör mysig frukost åt oss. Kan dock inte bestämma mig för om jag ska träna och ta en promenad innan frukost eller vänta till efter frukost….. Japp, idag jäklar kör jag igång på allvar IW-ladies. Nu ska jag börja må bättre denna mörka gråa vinter. Inga ursäkter, sluta slöa, minst 4 promenader i veckan och styrketräning 3 dagar. Ibland kör jag båda samma dag.

Idag fyller min fina mamma år! ❤️❤️❤️ Vi ska dit senare i eftermiddag och fira henne. Ska bli mysigt.

Hörni, vi hörs senare!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cicci
Cicci
5 years ago

Är verkligen på jakt efter sköna jeans, tycker du att de töjer mycket och att man behöver dra upp dem hela tiden- är nämligen så trött på det! Hur tycker du att de är i stl?/ Cicci

Nästa inlägg

Enkel saffranskaka

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x