Presentshopping

Goodmorning!

Inatt har jag äntligen fått sova igen. Mensen kom insladdande som en racerbil på is igår morse. Lite sådär, här är jaaaaaag! Tack och lov, livet kan återvända! Det är då sömnen blir mer normal igen och den svärande tanten från finska skogarna kan återgå till ett någorlunda normalt liv igen. Som i Snickersreklamen, har ni sett det? När dom är lite för hungriga och sugna förvandlas dem till arga kändisar, så tar de en tugga på en snickers och så blir de sig själva igen.

Igår åkte vi för att handla present till Milo. Han var så otroligt spänd igår kväll, kunde inte somna stackarn. Jag minns när det var så att fylla år. Alltså jag tillhör kanske den ovanliga skaran vuxna som älskar att fylla år fortfarande så kanske har han ärvt mina ”fylla år” gener? Hoppas han sover klart på morgonen nu, det behöver han.

Igår frågade han:

”Vad gör jag om jag vaknar jättetidigt imorgon? Ska jag låtsassova då tycker ni?”

Jag svarade att du kan väl bara ta det lite lugnt och sen när vi kommer in och sjunger för dig så kanske du kan låtsassova om du nu är vaken?

Han verkar bli lika ärlig som Thedde varit genom åren. När Thedde började prova alkohol så gjorde han inte som andra ungdomar kanske gör. Man provar och säger inget till sina föräldrar. Nä, han ringde och frågade:

”Hur mycket tycker du är att smaka när du säger att jag kanske kan smaka lite, är det några klunkar eller en hel öl eller en halv öl?”

Hahaha….vad säger man liksom? Tror dock han valde det alternativet med mest volym….och lite till.

Milo önskar sig lego i födelsedagspresent. Det och V-bucks. Ni föräldrar som är med i gamingvärlden vet vad det är. Ninjago och Starwars lego att bygga önskar han sig i alla fall. För ett tag sen frågade han om det var för barnsligt att bygga med lego, men vi förklarade att det ju finns vuxna som älskar att bygga med lego. Finns ingen ålder på det ju.

Ja blev glad på riktigt! Äntligen andra intressen än spel. Men lego är fasen dyrt alltså! De riktigt stora lådorna går loss på 1500 spänn styck. Helskotta! Igår åkte vi till EKO i Västerås. En affär med allt och lite till. Där hade dom massor av lego och allt var lite billigare än det brukar vara i andra affärer, ett tips om du är ute efter lego.

Vi ska sätta upp hyllor i Milos rum. När han byggt klart så ska vi ställa dem på hyllan i hans rum. Det blir som en liten troféhylla på allt man klarat att sätta ihop. Det är ingen lek att bygga ihop vissa grejer. Mitt tålamod tryter så vad ska då barns göra!?

Apropå EKO, deras julavdelning var verkligen heeeeelt crazy! Där fanns verkligen allt allt allt du kan tänka dig. Dessutom hade de släckt ned lite just på de avdelningarna så det blev extra mysigt att gå där och kika.

Vi hann förbi Erikslund också, medan jag och Milo var här vid lekplatsen kunde Tony obehindrat husera på nedre våningen för att köpa ytterligare en present till Milo. Älskar dessa snöflingor i taket, vill också ha en sån. Skulle passa här hemma då vi har närmare 6 meter i tak. Var får man tag på sånt där ens, eller är det speciell butiksinredning, skulle tro det va?

Hörni vad åren går…det var ju inte många år sedan han kom till oss vår lille fis tycker man, men idag är det 10 år sedan. Efter många års kamp. Minns allt som om det var igår, men mer om det i nästa inlägg….

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
5 years ago

Ett stort grattis till Milo från Elin och Elsa! Visst är det sjukt hur fort tiden går. Jag tycker inte det var så jättelänge sedan vi satt där på Flisan med våra små knoddar.

Nästa inlägg

Rågnittar med saffranskräm och apelsin

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x