Wieee, det är igång!

Men hej!

Något sent hej ifrån mig. Sov som en krattisch men det är fredag så då får man bota trötthet på annat sätt. Blir eventuellt en tidig kväll. Förlåt redan nu Tony om det blir ensamt vid Idol TV:n. Tacosen hoppas jag få i mig innan jag somnar, haha…

Varit ute på promenad igen, 2 dagar i rad. Idag var det en bedrift att komma ut, det trodde jag aldrig att jag skulle fixa med tanke på så få timmars sömn. Kände att det inte skulle bli bättre av att såsa ihop framför datorn.

Jag har varit och handlat efter promenaden. En liten bukett fick följa med hem. Amaryllis och eukalyptus. Äääääälskar doften av eukalyptus, hela bilen doftade när jag körde hem.

Nu ska jag äta lunch här i min ensamhet, tänkte jag skulle titta på ”Jul med Ernst” så då får jag ju det bästa sällskapet ändå. Äntligen är det igång igen! I love it!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
5 years ago

Jag sover också som en kratta, om än inte av samma orsak som du, men oavsett vad orsaken är så kramar det verkligen musten ur en så jag förstår din känsla…
Ha en skön helg!!

Nästa inlägg

HJÄLP MIG!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x