MÅNDAGSLISTAN

Wow vilken sen MÅNDAGSLISTA det blev idag men nu kommer den i alla fall med några minuter tillgodo!

Hur var din dag idag?

Hektisk som tusan. Det har varit fullt upp precis hela långa dagen. Fladdrat av och an så bilen har fått gå. Efter jag hämtade Milo så var det hem, göra läxor, öppna paketen som jag hämtat, hushållssysslor och sen äta middag tills jag slutligen däckade i soffan. Sovit några timmar och nu ligger jag vaken här.

Vad var bäst med förra veckan?

Milos 10 årsdag såklart! Han var så lycklig och glad och förväntansfull. Det blev ett mysigt kalas och några av bästa vännerna kom och hälsade på. Det var en lycklig 10 åring som däckade i sin säng den kvällen.

Vad var sämst med förra veckan?

Fick ju min mens så sömnen blev bättre tack och lov. Så här får jag plötsligt svårt att hitta något som var något att minnas som sämst.

Har du gråtit något?

Ja, när jag fick brevet ifrån Oscars pappa. Du kan läsa inlägget HÄR!

Veckans recept?

Mitt recept på den perfekta kristyren som du hittar HÄR!

Veckans tips?

Ja men nu har mina underkläder från Odd Molly kommit. Ämen, var det något Odd Molly kunde så var det att tillverka sköna underkläder. Wow säger jag bara. Så mjuka, så behagliga och så var dom jättefina! Spänner inte eller skär in nånstans. Finns lite kvar till dessa rabatterade priser (typ halva priset) och du hittar dom HÄR!

Veckans planer?

Massor med jobb. Jag ska träffa en vän som precis blivit opererad efter att de upptäckt skitsjukdomen. Fika med två andra vänner. På torsdag ska vi på luciafirande hos våra vänner Satu & Heikki. På lördag far vi upp till Stockholm för julklappsshopping och häng med ett par andra vänner! Sen ska jag göra fransar igen…. Tänk vad en vecka kan innehålla mycket? Det är liksom allt från livets avgrundssorger till det mest ytliga som finns.

Veckans fundering?

Tänker mycket på min vän. Vi har varit vänner sen grundskolan och inte umgåtts så mycket på sista tiden men vet att vi alltid kommer finnas för varandra, som nu….. ser fram emot att få krama på henne efter hennes operation. ❤️

Veckans önskning?

Att en annan väns provsvar ska vara utan anmärkning. ❤️❤️❤️ Tänk vad den jävla skitsjukdomen ställer till det. Är så urless på den och vad den gör med några av mina vänner. Schas ditt as till sjukdom, schas!

Nu ska jag sova hörni, natti natti!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så skönt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x