IRONWOMAN VECKA 7

Hej på er!

Nyss hemkommen från en promenad, min femte sen förra tisdagen. Yes! Äntligen är jag igång, så förbaskat överlycklig för det verkligen. Precis vad jag behövde, en riktig spark i baken att komma ut. Värt varenda sekund av promenad, varenda!

Fråga mig inte om utropstecknet, det blir så ibland. Här ser ni mina promenader denna veckan. 5 promenader på ca 40-45 min/styck.

Tänk att det skulle ta sex veckor innan jag fik ärslet ur ordentligt? Känner mig så jäkla glad och stolt! Härligt – ger mig en fet klapp på axeln!

Idag var min fina mamma med mig och gick. Helt klart härligare med mamma med. Vi babblar så käkarna går ur led.

Bild från min Instastory som jag la upp på vår promenad. Därav suddet….

Vi var förbi kyrkogården och skulle säga hej till mammas väninna som gick bort 1998. Har aldrig varit vid hennes grav och idag var första gången som jag fick se den.

När vi skulle därifrån så fick jag plötsligt se fina Lindas grav. Hon gick bort hastigt tidigt i våras. Linda är en fd lagkompis i innebandyn, blev så sorgsen så jag grät en stund. Fina Linda, du fick lämna alldeles för tidigt. Ljusen brann så fint vid hennes grav och det såg så fint och välskött ut. Nu vet jag var hon finns så nu kan jag gå dit med blommor och ljus ibland.

Mamma och jag avslutade vår promenad med en fika på stan. En glutenfri macka med grönt te till mig, mamma fikade på kaffe och äppelkaka. Mysigt att bara sitta och njuta av lugnet.

Vi satt och planerade vår fjällenresa som vi åker på om bara 1,5 vecka. Alla ska med, t.o.m katten. Vi betalade en extraavgift så fick vi ta med henne också. Julafton ska firas där och det ska verkligen bli så mysigt! Vi ska åka skidor, gå på afterski, äta på restaurang, äta julbord hemma i stugan, hasa i långkallingar och bara njuta. Längtar! ❤️

Hörni IW-ladies! Ni är några som fortfarande skriver men många har ramlat av. Det jär är alla tjejer som anmält sig till vårt lilla gäng:

Karolin

Mikaela

Skatan

Camilla

Sarah

Åsali

Berit

Åsa

Sophia

Katrin

Sarah 2

Marie

Esma

Katarina

Marita

Ewa

Jennika

Anna

Maggda

Hur går det för er? Har ni fullt upp med julpysslandet eller kommer ni ut på något?

Nu ska jag jobba vidare här!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
5 years ago

Heja dig Nina!
Senaste veckan har jag haft ett stegsnitt på 13400steg/dag. Planen var en långpromenad men pga skitväder så blev det bara en mil.

niinis
niinis
Reply to  Elin
5 years ago

Åh helskotta! 13400 steg per dag?! Det är ju galet mycket, skitbra jobbat!

niinis
niinis
Reply to  Elin
5 years ago

”Bara” en mil. Hahaha, jag är överlycklig när jag lyckas gå en mil.

Berit
Berit
5 years ago

Hepp hepp jag är med och lyllo dig som kan promenera då det är ljust!!!! Jobbar ju mellan 7:30-16:30 och får aldrig se dagsljus 🙁
Nåja jag har faktiskt fått mig ut ändå då jag gått ner på gymmet där jag kört spinning och core pass i vanlig ordning. Ljuset fick jag faktiskt se på långpromenaden i lördags (fast det snöade och regnade om vartannat)

Camilla Nyström
5 years ago

Halloj! Kul att du kommit igång!! Veckan har varit bra för mig också.
Lördag: Gympass
Måndag: Gympass
Idag tisdag: 30 min på gåband medans jag jobbade .
Känner mig nöjd ️‍♂️

Sophia
Sophia
5 years ago

Härligt att du är igång… promenader denna årstid är så härliga, jag älskar den friska luften och kylan som biter i kinderna
Min vecka med träning har varit styrketräning, promenader och cirkelgymspass, nu går jag in i en jobbperiod på 8 dagar så kommande vecka lär det inte bli så mkt träning.

Maggda
Maggda
5 years ago

Hej härliga Nina! Jag kämpar på med att försöka gå mellan 1-1,5 mil varje dag. Vissa dagar blir det mindre pga skitväder eller att gubben behöver mig hemma. Vi lever tyvärr med den hemska sjukdomen cancer, gubben min börjar med cellgifter idag ons. Så jag vet aldrig från dag till dag hur mkt promenader jag kan gå. Har 3 stora hundar som behöver ut iaf en gång om dagen en lång runda. Kram

Anna
Anna
5 years ago

Dom två senaste veckorna har det inte blivit mycket träning alls tyvärr, men denna vecka har jag tränat pilates två gånger och idag ska det bli promenad med en kompis .

Nästa inlägg

MÅNDAGSLISTAN

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x