IRONWOMAN vecka 8

Hello raringar!

Just hemkommen från en promenad, kinderna är illröda och man får lite hopp om livet igen. Det var kallt och halt som helskotta ute idag. Nu är det jag som brassar till Intersport och köper ordentliga skor, annars kommer man nog ångra sig när man ramlar omkull och bryter sig.

Gick och svor lite för mig själv över halkan. Du vet när man spänner skinkorna så de blir alldeles fulla av celluliter och blir alldeles stenhård över rumpan för att man spänner sig så man inte ska strutta omkull.

Gissa om jag blev förvånad när detta låg i brevlådan. Nästan så jag tror att någon hörde mig där på promenaden. Idag åker jag i alla fall dit och kollar om jag kan hitta några pjuck som är anpassade för den här årstiden. Vet att många tipsat om Icebugs. ❄️

Dessutom har vårt hems alla mössor fått fötter. Det och hörlurarna. Jag var sur som fasen när jag skulle ge mig ut på promenaden idag. Hittade varken mössa eller mina hörlurar. Blir galen alltså. Köper jag ny mössa och hörlurar så kommer jag att gömma dom på ett omöjligt ställe. Nästan så jag inte ska hitta det själv heller…..

Någon annan som har tjuvar hemma?

____________________________________________________

IRONWOMAN gänget då, hur mår ni? Hur går det? Hinner ni något nu eller är det bara jul för hela slanten?! Jag tänkte detta skulle bli sista inlägget för i år, tror dock att jag ska fortsätta sen när skolorna börjar, mycket för min egen skull. Var mycket mer effektivt för mig när jag hade lite push från bloggen. Vad känner ni?

Såhär gick det för er förra veckan!

Vi är några som hänger i, kul att se! ❤️ Vi är ju rätt många på den här listan men några har fallit bort, några har det lite jobbigt, andra kanske inre orkar hålla på. Vad man än har för anledning så är det ju självklart ok. Detta är bara för oss frivilliga!

Såhär såg min vecka ut. 3 promenader blev det, föll bort i helgen och i veckan när jag hade lite mycket att hinna med.

Jag kommer hålla i på jullovet men inte redovisa på det sättet kanske, men om det peppar dig så får du gärna skriva hur det går för dig, jag läser gärna! ❤️

Så vad har hänt på dessa 8 veckor som vi hållit på? Ja, jag var ju inte så frenetisk i början så egentligen är det bara de 2 senaste veckorna som jag varit aktivare. Men på bara de 2 veckorna har det blivit en stor skillnad. Mycket positivare och bättre känsla i kroppen. Så jäkla värt det alltså!

Har du inte kommit igång ännu eller känner att du hittar så mycket ursäkter för det, ta tag i dig själv bara 3 dagar en vecka. Eller 2, bara du gör det, då ska du få se hur bra det känns! Jag lovar! ❤️

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lunch med min karl. Vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggda
Maggda
5 years ago

Jag kämpar på med promenader, tyvärr har vi fått lite snö och ishalka här på landet. Så har bara blivit runt 8-10 km om dagen. Känner inte för att gå runt och bryta benet, räcker att gubben är dålig. Så jag håller tummarna för att det töar bort nu så jag kan komma ut på längre rundor.
Kämpa på du vackra kvinna! Älskar att läsa din blogg! Kram från skogen på västkusten

Berit
Berit
5 years ago

Tja varken piggare eller smalare har jag då blivit men det är skönt att röra på sig 🙂
Har gjort en kortare promenad iaf och kämpar på med mina pass på gymmet. Helt klart kör vi på efter nyårshelgen och då bör jag ha snö i spåren så jäklar blir det åka av 🙂

Elin
Elin
5 years ago

Hallojsan!
Jag har börjat gå lite längre på vägen till och från jobbet med start igår. Det ger mellan 15-20000 steg/dag. Senaste veckan ligger jag dock på att snitt på drygt 12000 steg/dag. Har börjat logga mina måltider i lifesum och sett att jag faktiskt oftast äter för lite.

Anna
Anna
5 years ago

Då tipsar jag dig om att köpa Icebug Phyto. Supersköna och väldigt bra fäste både för promenader och löpning.

Camilla Nyström
5 years ago

Hej, inte så mycket att skryta över direkt.
Ett endaste gympass på en vecka. Lusten finns men diverse sjukdomar och krämpor har satt käppar i hjulet…
Känner mig lite ledsen och misslyckad..

Katrin
Katrin
5 years ago

Hej! Bra kämpat!
Jag har inte tränat något, mycket julstök (vilket jag älskar) och så jobbar jag ju hela långa dagarna. Men snart är det julledigt!

Sophia
Sophia
5 years ago

Några pass på gymmet men det har mest varit jobb för min del.. några korta promenader har det också blivit…

Nästa inlägg

Mysig eftermiddag

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x