Stringtrosans återkomst

Morning raringar!

Ni är många som fortfarande kör i vårt lilla IRONWOMAN gäng, kul och se! Ni är grymt duktiga och oftast ligger jag i lä, bra morot för mig.

Somnade om inatt igen även om jag trodde att jag skulle ligga sömnlös. Ingen törnrosasömn men dock lite mer sömn. Har ju PMS igen och känner hittills ”peppar peppar” att det är en aningens skillnad. För några dagar sedan kom jag nämligen på vad jag tror har gjort att de senaste gångerna varit ett helvete. Jo förstår ni, jag läste någonstans att man skulle smörja med en kikärtas storlek. Ja det var några månader sen. Men när jag gick tillbaka i mina papper där jag fått rekommenderad dos så är det en hel pump jag ska ta. Alltså….det är säkert 3 ggr så mycket jämfört med en kikärta. Den stora frågan är varför jag helt plötsligt började ta mindre? Vilken idiot! Jag har förmodligen haft alldeles för lågt progesteron och det har gjort mig galen.

Kolla på vad progesteronbrist (också kallat östrogendominans) kan ge för symtom:

Humörsvängningar

Irritation

Depression

Oregelbunden mens

Mer hår i ansiktet

Vallningar

Torrhetskänsla i slidan

Svullen i kroppen, binder vätska

Godartade tumörer i livmodern

Sämre sexlust

Huvudvärk

Viktuppgång runt höft, lår och mage

Sömnstörningar

Ömhet i brösten

Benskörhet

Sämre närminne

Koncentrationssvårigheter

Torr, rynkig och tunn hud

Tunnare hår

Rikliga blödningar, förändrat blödningsmönster

Diffus värk och smärta

Trötthet

It’s good to be a 40 plus woman! Håller ni inte med? Ni som är yngre, detta blir som en liten heads up för er, det här är vad ni kan komma att erfara också. Men då kan ni tänka att den där gamla tackans blogg som jag följde, hon skrev ju något om att man kunde må riktigt piss…. bra va? Win win situation. Haha…ja det är tur att man kan skratta lite åt det.

Min stressnivå just nu är lite hög. Att ha massor att planera och göra gör inte pms känningarna bättre. Hur skulle det kunna göra det när man redan lider av hjärndimma och dåligt närminne. Haha, stackars oss kvinnor, vi har det fan inte lätt alltså.

Somnade ifrån middagen igår igen så i morse var jag riktigt hungrig. Blev både yoghurt och glutenfria cornflakes, glutenfria knäckemackor och yogi tea till frukost.

Hade sällskap av min 10 åring som du kan skymta i bild. Han vaknar tidigt också nu, han formas mer och mer till att bli som jag och min biologiska klocka. Måtte Tonys gener ändå vinna den kampen.

Ni minns väl underkläderna från Odd Molly?! Skrev om dom HÄR! Någon skrev då att jag också måste testa deras stringtrosor även om jag inte använder det längre. Sagt och gjort, passade på att beställa medan de var så nedsatta. Ni hade helt rätt! Såååå sköna verkligen!

Känner mig som jag upptäckt en helt ny form av string. Som att jag är 25 igen, det ni….. en string som kan få en att känna sig ung igen. Jag minns ju att jag gillade att använda det när man t ex hade tajta byxor. Nu är hipstertrosans kant inte så kul. Så tack för tips! Stringens återkomst för en annan. Jag är helnöjd.

Lever i dessa bh-toppar nu också. Så galet sköna så det finns inte ord! Älskar att de är fina fast de mer känns som en sån mjuk sport bh top.

Nähe, nu börjar operation baka och laga mat inför jul här hemma. Har så sjukt mycket att göra dessa 2 dagar som är kvar innan vi ska åka så det är bäst att sätta fart. När vi kommer upp till fjällen sen så ska vi endast slappa och njuta av livet är tanken.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Apropå sköna bh-toppar så kan jag tipsa om de som finns på Dollarstore. Japp, så sant som det är sagt! För 60 pix får man en grymt bekväm topp i skönt elastiskt material men ändå bra stöd. Vet inte hur bra för den som har lite mer tyngd framtill än jag, men jag är iallafall jättenöjd.

Sofie
Sofie
5 years ago

Var köper du din progrestonkräm? Jag hörde att progrestall har slutat sålts i Sverige och granskas för att bli läkemedel. Gillar din blogg

Karolin
Karolin
5 years ago

Heja heja jag kör vidare på två 30 min pass på tisdagar o ca 10-20 000 steg per dag.
Kämpa på

Nästa inlägg

Räddmojänger

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x