Cuuuuurrrrling

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Gokväll finisar! ❤️

Ett sent hen ifrån mig idag. Skulle in och skriva till dig direkt i morse men tiden bara gick och sen var det dags att rusa.

Vi sitter här i soffan och jag känner hur Tony rycker lite. Han håller precis på och fredagssomnar i soffan. Jag känner mig förvånansvärt pigg idag. Kan bero på att jag smällt på med mer D-vitamin efter att jag fått det tipset. Vilken skillnad det blev på mitt humör, det märkte jag redan dagen efter. Kände mig mycket gladare och lättare i sinnet. Så skönt, var ju lite låg där ett tag som jag skrev till dig.

Jag började morgonen med att få lite massage av den här nackmassagekudden vi har. När man varit hängig och legat ned så mycket så kommer nackontet som ett brev på posten. Så skönt och knåda loss med denna. Tog sen en låååång dusch, rakade benen och allt det där. En riktig tantrekond körde jag. Har kört ett nytt schampo och balsam ett tag nu och är så nöjd, tänkte berätta mer om det sen.

Måste tipsa om världens finaste >>Cellbes<< nu.

Sen iväg på lunch med Tony, Thedde och Magnus. Så glad att Thedde kom också. Saknar ungen så jag blir knäpp ibland nu när han bor i en annan stad. Det var så mysigt att få ses en stund. ❤️

Det är så vintrigt hos oss nu. Träden är helt vita och så har det snöat en hel del. Vinterskrud är vackert och jag inser att jag gillar vintern mer och mer.

Sedan var det dags att hämta Milo på skolan. Han var på tipptopp humör eftersom det var fredag. Är det någon som kan njuta av helg så är det Milo. Han ler med världens största ansikte redan på morgonen när det är fredag. Älskar det! Sen drar han alla fördelar med helgen.

”Mamma, i helgen….då ligger vi i sängen hur länge vi vill!” Han brukar pysa runt i morgonrock en hel dag om vi inte säger åt honom och klä på sig.

”På lördag äter jag godis hela dagen och så får jag vara vaken hela natten om jag vill”. Vaken en hel natt har inte hänt ännu, men han snackar brett om dessa vakennätter.

Milo är en livsnjutare. Av rang. Han pyser allt som oftast runt med morgonrocken här hemma. Hämtar lite gott från kylen, bäddar i ordning i sin säng, lägger luren perfekt och snacksen vid sidan av och kollar nån cool serie. Sen kommer han ut ur rummet när han är hungrig eller mer sugen på något. Sen spelar han lite spel och snackar med nån polare… å så hojtar han:

”Mammaaaaa, kan du rosta en macka till mig?”

Mammans svarar: ”Näääää, det får du göra sjääääälv”.

”Okeeej” hör man från rummet.

Mamman har lagt i en lite högre ”sluta curla” växel. Vi får se hur det går men hittills har det gått bra. Det nya accepteras om än lite motvilligt stundtals.

Herregud, någon måtta får det vara på härligheterna fast man är en sladdis. Är inte taktiken också att man gör livet lite halvtråkig sådär för dem. Med städning, ordna mackor själv, plocka undan, slänga in en tvätt, plocka ur diskmaskinen osv för att till slut ”röka ut” dom hemifrån? Ja, här sitter jag och är kaxig nu, sen när dom vill ut så bryter jag samman.

Apropå att ha ungar hemmaboende. Den här som jag la ut på min Insta häromdagen. Haha… Alla kan pyssla med sitt men…. går man på toa så kan man ge sig fasen på att det är någon av dem som vill in samtidigt, eller fråga något, eller stressa en med något. Känner du igen det? Är det inte ungarna sen så är det katten…. Jag funderar på en baja-maja ute i trädgården. Fasen va gött och ta med sig luren och få gå och sätta sig ifred. Vadderingen på sitsen och lite värme så är saken biff. Blåa raketen ska den heta!

Aja, vi drog och handlade det sista vi gjorde. Tony har längtat efter sina starka cheese chruches. Aaaalldeles för starka för mig. Inte alls goda tycker jag…. har kämpat med att börja gilla men nä, för starkt. Typiskt mig och försöka lära mig att gilla saker.

Apropå curling hörni. Vem strök en skjorta, hängde upp på en galge tillsammans med ett par kallingar och körde in till en av ungarna?

Japp, jag! Haha… Bedrövligt, jag vet. Men, jag sa att jag lagt i en högre växel….kanske bara tvåan än så länge men dock högre än ettan. Hans bil är inte körvänlig just nu så då ställde jag upp såklart. Man får hoppas man får tillbaka det när man sitter på hemmet sen.

Var det nå mer? Nä tror inte det. Det var nog allt för idag. Hoppas du har en skön kväll och att du får en superskön helg.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
5 years ago

Älskar ärligheten i din blogg ❤️

Kraam

Lena
Lena
5 years ago

Men wow vilken snygg kappa i pälsimitation Skulle Vilja ha en sån var finns den o köpa? Har svårt o hitta kappor i just sånt material när man är lite Kramgo som inte gör att man ser ut som ett tält!

niinis
niinis
Reply to  Lena
5 years ago

Den fick jag i julklapp men vet att den är från VILA. Älskar den! ❤️

Sofia
Sofia
Reply to  Lena
5 years ago

Fanns en jättefin på Kapp-Ahl i deras xlnt sortiment. Vet dock inte om den finns kvar.

Petra
5 years ago

Hahaha! När du beskriver milo är det som att du beskriver min dotter som är tio.
Hon har svart bält i mys. Hon vansinnigt noga med att påminna på torsdagskvällen att jag inte får glömma att köpa hem popcorn och Cola zero. Ett måste varje fredag. Det första hon. Gör när hon kommer hem efter skolan är att slänga av sig alla kläder dyker ner i soffan med mobil och filt. Sedan njuter hon.
Fast det oroar mig lite eftersom hon inte är så jättepigg på att vara med kompisar efter skolan utan vill helst vara hemma hela tiden. Dom hänger helst via mobilen och jag är inte helt nöjd med det. Men det är förmodligen så dom hänger nu gör tiden.
Kram❤️

Nästa inlägg

Längtar

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x