Dag i pulkabacken

Hej på er!

Var in i morse och skulle skriva till dig men så började jag baka och sen var dagen igång och det var dags att åka till pulkabacken.

Jag satte två degar. En som skulle bli äppelfrallor och så en som blev långfranska.

De här äppelfrallorna blev ju hur lyckade som helst, men långfrallan brändes. Vår ugn har börjat muppa sig, plötsligt går den upp till 225 grader fast den står på 200 och så låser den luckan. Skitläskigt ju! Så mitt bröd brändes…. HATAR när bakverk går åt helsicke. Värsta jag vet. Man har ju liksom jobbat lite för att få ihop det och sen bränns skiten – så jäkla onödigt jobb. Aja, tur vi fick ihop lite äppelfrallor i alla fall. Blev en mysig frukost vid TV:n.

Efter frulle blev det dags för pulkabacken. Vi mötte upp Eva & John i backen med deras kids. Så härligt och se kidsen åka och fara med illröda kinder. Älskar röda kinder på barn!

Det var ett trött gäng när vi var klara. Vi körde en After Pulk på fiket på stan sen. Så härligt och få sätta sig och köra värsta myset med lunch och fika och bara sitta länge.

Ett glatt föräldragäng i backen! ❤️

Ingen lördag utan godis!

Nu är vi och hälsar på mamma o pappa och ska strax åka hem och ta kväll hemma. Borde laga mat men åh vad jag inte orkar det känner jag. Får se vad vi hittar på?

Hoppas du haft en mysig dag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Recept på frallorna

Nästa inlägg

Cuuuuurrrrling

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x