Såhär blev vår Sköna Söndag

Halloj!

Ja idag var lilla mamma in och skrev på bloggen. Blev så berörd av hennes rader så jag grät lite. ❤️

Bloggen blir ju naturligt en stor del av ens liv. Kanske inte som ett ”vanligt” jobb om ni förstår vad jag menar, bloggen är ju mer eller mindre en livsstil för mig. Hela min familj är ju inblandad i den på olika sätt. Äter vi middag ihop så vill jag ibland knäppa av en bild för att visa er, indirekt så blir ju alla jag har i min närhet en del av den då. Mamma har vid flertalet ggr blivit igenkänd på tåget t ex som min mamma då människor läser min blogg. Tur att hon bara tycker att det är roligt.

Ja, bloggen blir en stor del av allas våra liv såklart. Både mamma och svärmor florerar här inne. Tony läser för att se vilket humör jag är på…..hahah! Mina stora barn är inne och kollar hur mamma har det emellanåt. Milo vet att mamma har en blogg och att hon jobbar med den men mer intresserad än så är han nog inte, inte än. Dock så kan jag tänka mig att han blir det när han blir äldre. Finns mycket kul att läsa om hans barndom här om inte annat.

Brukar tänka på hur det blir sen när man inte längre bloggar. Hur kommer mitt liv se ut då? Kan inte ens se det framför mig då bloggen är ens vardag, fest, semester både i glädje och lycka men också i sorg och ångest. Den är ju alltid med mig på något sätt…. Vem vet hur länge man håller på? En dag kanske man bara känner att ”Nope, nu finns det inget att skriva längre” eller så tycker man inte längre att det är kul. Eller så bara fortsätter man till man är 94 år gammal. Det finns ju 100 åriga damer som skriver blogg så varför inte?

Nog om det….

….så hur blev vår Söndag? Jo, jag låg på soffan till 1 och kollade ”Grace and Frankie”. Nu har jag sett 3 säsonger. Huuu, vad fort det går. Vill inte kolla klart för dom känns som mina bästa kompisar just nu. Haha….

Sen blev det pulkabacken idag igen. Kan inte få nog av dessa röda kinder alltså. Se honom fladdra upp och ned i den här backen är så jädra stimulerande för mammahjärtat.

Tonys brillor immade igen av allt fladdrande. Det var riktigt mysigt och kura där i backen idag.

Så glad för de här blåa kuddarna som sitter på träden. Idag räddade det en liten tjej som for rakt in i ett träd med ryggen före. Det gjorde ont på henne men det är nog inget mot vad det hade gjort om det inte fanns en kudde på.

Vi avslutade med pulkaåkandet på fiket. Varm choklad och lite gott till satt som en smäck.

Här har jag precis tagit ett fotbad som Tony var så gullig och fixade, och så äter jag lite smågodis. Det är söndag men vafasen, jag var sugen…. ibland bara måste man. Det var förjäkla gott också.

Det blev en hink istället för vårt riktiga fotbad. Vettitusan var den tagit vägen alltså? Vi har en sån med massagetjossanhejsan och allt, men den är borta. Ligger väl i en kartong längst in i förrådet. Orkar bara inte leta upp den nu, men måste nog sen då den är så jädrans skön och sitta i. Älskar det där burrandet under fötterna.

Nu har jag nyinsmorda fötter och ska gosa ner mig i soffan med en filt runt mig. Blir en fin avslutning på söndagen. Hoppas du haft en toppenhelg hörru, att du känner dig lite utvilad och skön och redo för en ny vecka. Ja det där sista var kanske att ta i från tårna men jag hoppas att du är vid gott mod.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mamma har ordet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x