MÅNDAGSLISTAN

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Goodmorning Monday!

Nä, vaknar inte upp och känner jihooooo med denna måndag, nej det kan jag inte påstå. Det är så inihelsickes mörkt ute för det första och jag var inte klar med helgen känns det som. Hade gärna haft en dag till att bara göra det som kändes bra just då. Men så är det ju, helgen känns aldrig tillräckligt lång hur man än vänder och vrider på det.

Kickar igång dagen med en MÅNDAGSLISTA anyway så får vi väl se denna veckan som startad.

Hur ser din dag ut idag?

Först jobb, sen blir det ett besök hos min fransguru som ska sätta lite nya fransar på mig. Efter det ska jag stressa vidare till ögonläkaren med Milo, han har sin ögonkontroll som han går på regelbundet då han har något som heter ”Duanes Syndrom.”. Har skrivit mer om det HÄR. Vi skulle gå på kontroller till han var 8 men han ”tappade” synen lite när han var runt 5 så har vi fått fortsätta.

Vad var bäst med förra veckan?

Helgen helt klart. Så skönt och mysigt vi haft alltså!

Har du gråtit något?

Ja senast igår när mamma gästbloggade. ❤️

Veckans fundering?

Ja hur jag ska bli frisk tills vi åker…. Hade ju velat tränat innan vi skulle åka så jag orkade ligga på och åka lite i backarna. Men istället blev det en aplång förkylning som inte gett sig än. Men på torsdag åker vi vare sig jag är förkyld eller inte…

Veckans planering?

I början av denna veckann handlar det om lite yta. Ska göra nya naglar igen, tog en paus på några månader men nu vill jag ha lite fina naglar igen som jag inte behöver bry mig om mer än var fjärde-femte vecka.

Dagens Tips?

Jag fick en läsarfråga tidigare om jag kunde tipsa om bra schampo och balsam? Jag har testat detta ett tag nu och måste bara säga wow! Inte blir det sämre av att det är svenskt, veganskt, paraben och sulfatfritt. Jag har Maria Nilas schampo som heter True Soft. Det är mjukgörande, återfuktande och stärker hårets struktur. Dessutom doftar det fantastiskt! Den tar också bort all frissighet.

Balsamet heter Heal conditioner och tar bort kli, torrhet och eventuellt mjäll i hårbotten samtidigt som det är antiinflammatoriskt och hör och häpna…. hårväxtstimulerande. Jag älskar hur den känns! Doftar återigen galet gott och gör håret så följsamt och lent.

Inpackningen heter repair , det reparerar skadat, kemiskt behandlat och torrt hår. Gör håret sååå lent och doftar magiskt gott!

Det bästa med produkterna är att även om jag bara försöker tvätta håret 1-2 ggr i veckan så blir det inte alls flottigt på samma sätt. Jag är så nyfiken på hur det hårväxtstimulerande balsamet ska vara i längden också. Hittills är jag i alla fall supernöjd!

Veckans recept?

Vill tipsa om detta snacks som jag vara älskar. Zucchinisnsnacks till Gundes program ikväll kanske?

Veckans önskning?

Åh, snälla snälla förkylning. Släpp bara taget nu så vi kan åka till fjällen fräscha och pigga. Skulle vara så skönt om alla andra också fick hålla sig friska. ❤️

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs av lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Manuela
Manuela
5 years ago

Hej. Tänkt bara fråga om balsamet som du rekommenderar.. Du skrev att det tar bort kli o mjäll i hårbotten. Jag har nog aldrig haft i balsam i hårbotten utan endast på längderna. Blir inte hårbotten flottig? Kram på dig och hoppas du blir frisk snart ❤️

niinis
niinis
Reply to  Manuela
5 years ago

Nej det är ju det som är så bra. Jag gnuggar riktigt in den i hårbotten och blir inte flottig alls på samma sätt som jag kunnat bli förut. Så jäkla bra!

Tack & kram! ❤️❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Såhär blev vår Sköna Söndag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x