Alla hjärtans dag till sig själv

Firar ni Alla Hjärtans Dag? För oss har det blivit både lite upp och ned av den varan. I våra ringar står det nämligen att vi förlovade oss den 14/2 2006. Dock så var Tony lite het på gröten och kunde verkligen inte hålla sig ifrån att fria 10:e….. haha. Han hade varit och hämtat ut ringarna på dagen och kunde bara inte hålla sig. Han är som ett litet barn när det kommer till överraskningar som ska hållas hemliga. Han klarar bara inte av det. 🙂

Hur som haver så tänkte jag bjuda dig på lite Alla Hjärtans Dags tips.

RÖTT ÄR SÖTT!

Jag älskar rött, rätt är dessutom kärlekens färg. Hur snygga är inte kristallörhängena? Alltså…. åh! Halsbandet och ringen till så är det pricken över i:et! Bikinin då? Hur snygg?

2. WRISTLET / 3. KLOCKA / 4. ÖRHÄNGEN / 5. BOX / 6. LADDKABEL / 7. NYCKELRING / 8. POWER BANK / 9. HALSBAND / 10. ÖRHÄNGEN / 11. RING / 12. TURTLENECK / 13. SNEAKER / 14. LÄPPGLANS / 15. ARMBAND / 16. SOLGLASÖGON / 17. SNEAKER / 18. SNEAKER / 19. SNEAKER / 20. SNEAKER / 21. SNEAKER / 22. POLO / 23. SNEAKER / 24. SMYCKESTRÄD / 25. PARFYM GIORGIO ARMANI / 26. KLÄNNING / 27. STÖVLAR / 28. DEKORATION / 29. MÖSSA / 30. BIKINI / 31. SOLGLASÖGON / 32. NAGELLACK

 SVART ÄR BÄST

Jag kommer aldrig komma ifrån färgen svart. Det är fööör snyggt. Passar alltid till allt och är bara så snyggt. Älskar smyckena återigen! Älskar den lilla väskan och mascaran ska vara grym. Har ni sett den supersmarta smyckeförvaringen i form av en bok? Hur smart?

2. BERRY Solglasögon / 3. STÅLÖRHÄNGEN COLOURS BY KATE / 4. CHELSEA WRISTLET SAFFIANO / 5. FASHION CABLE GEOMETRIC PUZZLE / 6. Smyckesförvaring – The Book of Treasures / 7. FASHION POWER BANK GEOMETRIC PUZZLE / 8. CALVIN KLEIN OBSESSED WOMEN INTENSE EAU DE PARFUM / 9. STÅLHALSBAND COLOURS BY KATE / 10. MONTINI VÄSKA / 11. STÅLARMBAND COLOURS BY KATE / 12. NAGELLACK CHINA GLAZE / 13. NYX PROFESSIONAL MAKEUP BUTTER LIP GLOSS BLACKBERRY PIE / 14. COLOURS BY KATE DAMKLOCKA / 15. CASHMERE MAXI SCARF / 16. NYX PROFESSIONAL MAKEUP DOLL EYE MASCARA VOLUME / 17. STICKAD KLÄNNING – PARISIAN VIBES / 18. Väskdekoration / 19. DOFTLJUS VICTORIAN BLACK CEDAR WOOD

GULD ÄR SNYGGT

Har ni doftat på Beyonces parfym där? Majj gadd, så läcker! Alla mina favoritsminkborstar och favorittvålen….sån vardagslyx med en härligt doftande tvål på handfatet. Vem minns inte Opium? Åh jag har så mycket minnen ifrån det och min ungdom. Har ni sett de där doftljusen? Så härliga och det finns hur många varianter som helst.

2. COMPAGNIE DE PROVENCE TERRA TVÅL CANDIED ORANGE / 3. LYKO HAND WASH ORANGE & BERGAMOT / 4. BOMB TIN CANDLE CHOCOLATE ORANGE / 5. FAUX FUR MAGIC ORANGE / 6. EXPERT FACE BRUSH / 7. FOUNDATION BRUSH / 8. POWDER BRUSH / 9. MINI EXPERT FACE BRUSH / 10. Mjölkchoklad med kanel och citrus / 11. YVES SAINT LAURENT OPIUM EDP

Är du intresserad av alla de Alla hjärtans dag erbjudanden som finns nu så kan du kika in HÄR.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Den flummiga sidan av mig

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x