Vardagsbestyr

Gokväll raringar!

Nu ligger jag på soffan och blir bortskämd med fotpill. Älskar’t! Det är kväll för mig det, kvällstid är så mysigt när familjen är samlad igen och alla får göra som dom vill.

Milo spelar men ska snart få avsluta. Han brukar få börja ta ”chill” klockan 20.30 på kvällarna. Då släcks spelet ned och han får borsta gaddarna, ta ”nattmedicinen” som vi kallar det (det är alla vitaminer och mineraler) och sen är det chill resten av kvällen tills han somnar. Inte alltid smärtfritt men man måste försöka vara konsekvent. Ibland orkar man vara pedagogisk och bra med snacket, ibland orkar man inte och då lackar man och så är det slutspelat. När jag somnar tidigt är det Tony som får ta det, så j-ä-k-l-a skönt. Haha….

Vad gör vi då? Jo, vi såsar mest i soffan på kvällarna, vid TV:n. Just nu är det Mandelmanns, åh vad jag älskar det där paret. Vill driva café där vid deras gård, det skulle vara drömmen ju.

Här hemma har vi tagit fram resväskorna och påbörjat packningen inför fjällen. Vi drar tidigt torsdag morgon. Stora barnen vaktar hus och katt. Ska bli superhärligt att komma iväg med våra vänner Satu (barndomsvän) och Heikki. Tony och Milo får hänga med galna finnar en hel helg.

Det galna finngänget sitter bak i bilen på bilden här. Det här är från en kryssning vi var på tillsammans.

Vi har haft så mycket kul ihop med dessa människor. Hittat på mycket tok och skrattat som galningar. Vi var dock aldrig åkt på skidresa ihop så det är nytt.

Jag började dagen med att dra iväg och fixa naglarna. Blev sååå nöjd! Hon är grym min nageltjej. Aldrig omöjlig med något, snabb och duktig. Älskar när det går snabbt!

Efter naglarna körde jag en ensamlunch på Fabian Flink i vår småstad. En macka och en kopp te. Perfekt liten snabblunch när man är i farten.

I eftermiddags var det dags att ta tag i Elliots bil. Den skulle ombesiktigas och det var några prylar som behövde fixas. Magnus, min pappa och Tony fixade kärran så den blev tipp topp. Elliot kom hem till en ombesiktigad bil som hade gått igenom dessutom. Sicket lyx!

Här stod ”Mamma-taxi” och väntade utanför hans jobb idag.

Vi har fått pusslat och fixat nu under tiden som hans bil inte varit körduglig må ni tro. Magnus, Tony o jag har turats om att skjutsa och hämta eller så har han lyckats tajma med en arbetskamrat. Inga bussar går så de passar hans jobbtider och så är han bortskämd. Så är det bara….

”Jag skulle ha hjälpt till om jag inte jobbade” sa han när jag hämtade honom från jobbet idag och berättade att bilen nu var klar.

Jag skrattade så jag höll på att köra av vägen för det vet jag att han inte hade. Haha… Men, vi får tillbaka när vi behöver hjälp. Det sitter liksom aldrig fast om vi frågar efter skjuts t ex. Senast glömde jag min hormonkräm hemma i småstaden när vi skulle sova i Stockholm. Det vet jag skulle bli kaos för mig så då satte han sig i bilen och körde den till mig. Han ställer alltid upp om vi behöver hjälp med att bära och kånka, handla eller hämta Milo på skolan eller hänga med honom om vi ska göra något. Han har också ställt upp på alla mina events och diverse utställningar och är alltid hus och kattvakt, så ja….man får tillbaka också för jag kan alltid räkna med honom. Antar att det är det som är ge och ta. ❤️

Avslutade kvällen med en galet god fiskgryta. Du ska få recept på den sen!

Nu ska jag lägga ned för ikväll. Imorgon kommer det handla om att packa och storstäda för min del. Kan aldrig åka hemifrån om jag inte får städa först. Galen fetisch det där…så jäkla onödigt på något sätt men jag har alltid varit sån. Man vill komma hem till fint ju.

Jag tänkte nästan att jag skulle göra en vlogg från fjällen. Filma lite ifrån vår helg och visa dig sen med en vlogg. Skulle du uppskatta det får du gärna klicka i hjärtat under inlägget så jag vet.

Ha en mysig kväll nu!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
5 years ago

Fabian är min svåger

niinis
niinis
Reply to  Sandra
5 years ago

Duktig bagare den där Fabian!

Susanne
Susanne
5 years ago

Shysst mamma taxi bil Den skulle man inte ha något emot att bli upp hämtad i.

Nästa inlägg

Alla hjärtans dag till sig själv

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x